Try to win

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Algemeen

Ttwplaatje.jpg

Try to win oftewel Chris van Kalmthout (08-11-1983) is een geboren Wijker en woonde tot oktober 07 zo'n 15 jaar in het bescheiden dorp Heemskerk. Na een uitstapje in IJmuiden woont hij sinds september 2010 weer in Heemskerk met z'n vriendin. Op z'n 3e levensjaar was hij al bij Telstar te vinden met z'n vader en opa en de liefde voor die club zit nog altijd in z'n hart en bezoekt als het even kan elke thuiswedstrijd.

Momenteel slijt hij z'n dagen als Logistiek Ondersteuner bij Sita Recycling Amsterdam. In z'n vrije tijd staan z'n vrienden, vrienden, Telstar, computers en sjoelen (Nederlands Kampioen in 2007) centraal en vind hij soms ook nog de nodige tijd om dingen te organiseren voor anderen.

Het begin

Begin 2003 begon Chris (meer voor de lol) aan z'n eerste team op OSM. Aanvankelijk was het voor hem een allesdaags spelletje maar op een gegeven moment ging hij o.a. toto's en quizzen organiseren en werd hij opgenomen in The Winners Crew. Vanaf toen ging het snel rollen voor hem binnen OSM.

TWC

De vorige crewbeheerder van TWC (Soundsworks) stopte als beheerder en Chris werd aangesteld als vervanger. Op het Crewforum had hij in die tijd ook de 1e editie van de crewquiz lopen.

TOSC

Na het geslaagde 1e deel kwam hij in contact met Supermanbrain, Rick Kroon en Postduif die hem vroegen om bij The Online Soccer Crew te komen. Aangezien bij TWC de boel een beetje in ruste was, was de keus snel voor hem gemaakt en kwam in september 2005 bij de TOSC.

Escuridão Revela

Sinds 8 december 2006 is Chris samen met marcos gonzales,Konjin, martijnvelde, mister jrj en Vinçentó Beçker een crew genaamd Escuridão Revela begonnen. De reden voor dit alles is dat Chris wel zin had in een nieuwe uitdaging. Jasper vertrok al snel en met Fc swinkie haalde we een vervanger binnen. in een periode van april 2007 t/m juni 2007 kwamen ook keepertje 290, eltimos, roland op zijn best en sir_ralph bij onze prachtige crew. Daarna volgde een periode van vertrekkende managers. Roy, Vincent en Tim besloten hun heil ergens anders te zoeken. Nog voor het sluiten van de transfermarkt konden wij echter in december ook brammmmmm als trots lid van Revela binnen halen. Sinds maart 2008 zijn okmnji, profmanager gerco, ajaxciedforver en wederom fc swinkie ook toegetreden. Inmiddels is Revela redelijk hervormd maar zitten oud gediende eltimos, marcos gonzales, ajaxciedforever, roland op zijn best en konjin nog steeds bij deze fanatstische crew die aangevuld is met diverse andere bekende OSM leden zoals: Medard Sonneville, nassaubreda, trece, 7linde, jeroen Manager en Fc Utreg gaat europa in. Per 5-11-11 is Chris uit Revela gegaan om een nieuwe uitdaging te zoeken. Kanarifuglene gaf hem op 13-11-11 die kans.

Kanarifuglene

Bij Kanarifuglene is Chris een nieuwe ingeslagen in de crewwereld. Wiliswaar staat kanarifuglene er niet om bekend veel op de algemene fora zichtbaar te zijn maar het interne forum daarin tegen is zeer actief. Ook de organisatorisch kant met o.a. een succesvolle crewquiz [Waar chris de bedenker van is] en met diverse sterke managers lijkt hij zich hier helemaal thuis te voelen.

SV Oikos Nomos

Sinds 06-02-2012 is Chris een lid van de crew SV Oikos Nomos, een managercrew bestaande uit een mix van forumactieve managers en ervaren managers. Ondertussen voert Chris zijn taken als stafflid uit.

OSM Carrière

De activiteiten die Chris vooral voor het crewgebeuren organiseerde viel ook op bij de Staff waardoor hij benaderd werd door Shaquille om moderator te worden op het Voetbalforum.

Na 3 maanden daar als moderator actief te zijn geweest stopte Shaquille als Forum Support en werd Chris naar zijn positie doorgeschoven. Na een half jaar besloot hij echter om te stoppen en zich wat meer om de achtergrond te houden en zich samen bezig te houden met Sir_Ralph voor nog een paar edities van de crew quiz. Chris is door forumsupport Vinçentó Beçker gevraag om hoofdmoderator te worden op het seizoenskaarthoudersforum.
Dit accepteerde hij natuurlijk, en hij deed dit samen met trece, jorrit broekie en roland op zijn best, na de boel enigzins op de rit te hebben geholpen heeft hij zich terug getrokken. Eind 2006 kwam er een einde aan de TOSC periode en begon samen met de ook vetrokken Marc en Jasper een nieuwe crew genaamd Escuridão Revela

In 2007 heeft hij met Darkness88, smiley_wessel_7, Mister JRJ en jorrit broekie de OSM Forum Awards organisatie verzorgd. Ook de updates van NL2 en de Topklasse zaterdag en zondag heeft hij voor z'n rekening genomen. Revela begon z'n draai te vinden en in de CC (Waar hij tot nu toe onafgebroken voor z'n crew aan meedoet) waren de prestaties goed te noemen.

Tussen 2007 en 2010 was Chris minder actief op de algemene fora. November 2010 melde hij zich weer eens op SKHF en per februari 2011 is hij weer moderator op het oude nest. Chris organiseerde aldaar een WIDM editie en hielp vele organisatoren bij het uitvoeren van hun spellen. Eind 2011 ging Chris van revela naar Kanarifuglene en won hij bij de OFA moderator van het jaar en forumer [Discussiefora] van het jaar.

Externe link

OSM Profiel