Marcos gonzales

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is marcos gonzales.
Huidige avatar

marcos gonzales is een manager op Online Soccer Manager en in het dagelijks leven bekend als Marc.

Marc is voormalig moderator van het Sport & Evenementen forum. Als Newsletter Support verzorgde hij samen met de lima de nieuwsbrief. Daarnaast was hij een prominent lid van de crew CXM. In 2006 is Marcos samen met AgentSmith de grondlegger van het OSM blog.

Een lange tijd heeft hij in TOSC gezeten, maar is met een paar andere managers in december 2006 de crew Escuridão Revela begonnen. Marc is momenteel stafflid bij Uithaal.nl, waar hij zijn taken goed vervult.


Mentaliteit

Als fan van José Mourinho kan het niet anders als dat hij altijd zijn best zal doen alles te winnen. Via verbale oorlogsvoering zijn tegenstanders op de kast probeert te jagen. Dat hij zich bewust is van zijn sterke punten en hiermee zijn zwaktes weet te verbloemen. Hij is een people's manager die meer waarde hecht aan het collectief dan een excelerend individu. Kortom, een geduchte manager waar rekening mee gehouden dient te worden zodra hij de leiding neemt over een team.

Externe link