Rick Kroon

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige Avatar

In het kort

Rick Kroon is de managernaam van de 24-jarige Rick op Online Soccer Manager. Hij is alweer één van de meer ervaren managers van OSM, aangezien hij begin april 2003 begonnen is.

Rick is geboren op 18 september 1987 in Groningen. Zelf woont hij momenteel nog steeds in een dorp in de buurt van Groningen. Maar sinds kort heeft hij zijn eigen huis in de buurt van Amsterdam. Naast zijn passie voor voetbal zijn vele andere sporten en stappen zijn andere geliefde hobby's. Graag gaat hij met zijn vrienden op woensdag- en donderdagavond biertjes pakken. Ook is hij ook fanatiek FC Groningen supporter. Hij probeert ook zoveel mogelijk wedstrijden te bezoeken.
Shirt TOSC

Op OSM Benelux als manager

Rick is op OSM Benelux actief sinds 18 april 2003. Hij heeft meer dan 2000 dagen ervaring, wat hem maakt tot de wat oudere garde is. Als manager is hij wederom bekend. Het halen van de top 10 was zijn doel, maar inmiddels is de top-5 al gehaald. Rick is nu al een lange periode een vaste manager in de top-10 van OSM. Hij verdedigt zijn ranking in de competitie 'Liga Ricardo Corona', die al sinds 2005 in leven is. Met enkele andere hooggeplaatste managers, die ook al geruime tijd deelnemen aan Rick zijn competitie, probeert hij het beste eruit te halen.

Rick is al geruime tijd member van de staff. Ruim tweeënhalf jaar heeft hij als Crew Support gefunctioneerd. Daar was hij verantwoordelijk voor een goed verloop van de algemene crewzaken. Het levelsysteem en de Crew Cup zijn door hem ontwikkeld. Rick is sinds 3 maart 2008 aangetreden als Chief Support. Hiermee heeft hij de leiding over alle Supportgerelateerde afdelingen. Rick zal zich achter de schermen bezig blijven houden met de crewzaken, maar maakt geen deel uit van de CrewStaff.

Voor zijn crew speelt Rick ook net als de meeste managers CrewCup. Rick is daar een speciale in. Individueel staat Rick als hoogste aller tijden genoteerd. Hieronder staat de top drie van beste persoonlijke prestaties in Crew Cup verband te staan:

Best Individual Season

Naam Crew Punten Seizoen
1 Rick Kroon The Online Soccer Crew 5385 Seizoen 2
2 Petter Inge Skjølberg Kanarifuglene 5370 Seizoen 14
3 elmotjuh Skik 5235 Seizoen 13


Crewhistorie

Rick is een echte crewliefhebber. Naast dat hij in de OSM Staff zat als Crew Support zit hij ook al geruime tijd in The Online Soccer Crew. Voor hem is de crew ook meer dan met OSM bezig zijn. Voor hem moet het een gevoel creeëren, alsof je met echte vrienden bezig bent. Dus voor Rick is The Online Soccer Crew zeker zijn eindcrew.


Externe link

OSM profiel

The Online Soccer Crew Page

Competitie 6060

TOSC Forum