7linde

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige avatar
7linde is de managernaam van de 21-jarige Stella Visser.
Stella is één van de weinige vrouwelijke managers op Online Soccer Manager.


OSM

Stella is vaak te vinden op de algemene fora van OSM. Zo post ze vooral mee op het Algemene Vragen- en het Bugs en Fouten-forum. Op 26 April werd het harde werk van Stella beloond, en werd ze benoemd tot (tijdelijke) moderator van het Bugs & Fouten forum. Op 13 juli 2009 kwam er echter abrupt een einde aan het moderatorschap op het B&F forum. Nog diezelfde dag werd bekend gemaakt dat Stella vanaf dat moment deel uit zou maken van de OSM Staff, waarin ze de functie van judge zou gaan bekleden.

Persoonlijk

Stella heeft de opleiding Marketing & Communicatie afgerond en zit in het 3e jaar van de studie Commerciële Economie op HBO Windesheim te Zwolle. In de toekomst zou Stella graag iets willen doen in de marketing.

Haar favoriete clubs zijn: Ajax, FC Zwolle en Arsenal. Haar favoriete speler is Robin van Persie. De leukste teams om te managen vindt ze: Hull City, Stoke City en FC Nantes, de uitdaging ziet ze in de clubs met lage doelstellingen. Ze wil dan ook zoveel mogelijk managerpunten behalen.


Crews

Stella heeft van 09 April 2006 tot 09 Mei 2009 deel uitgemaakt van de Skik-crew. Hier is ze ook enkele maanden beheerster van geweest. Toen Skik steeds inactiever werd, besloot Stella op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Zo belandde ze op 17 mei bij Dutch Soccer Man. Association, ookwel DSMA genoemd.
DSMA bleek toch niet de crew te zijn waar ze naar op zoek was. Op 24 juni 2009 besloot Stella dan ook op zoek te gaan naar de volgende uitdaging.

Sinds 13 Juli 2009 maakt Stella officieel deel uit van Le Crew Ordinaire.

Externe links

Profiel op OSM