Crewforum (Algemeen)

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Crew.gif

Moderators

De moderators van dit forum zijn:

Overzicht

Het Crew Forum is bedoeld voor allerlei zaken die te maken hebben met de crews. Op dit forum kunnen alleen crewleden reacties plaatsen. Het zijn vaak vooral wat zakelijkere topics, die er zijn. Wij als Crew team vinden het geen probleem, als er een leuke Crew-discussie geopend wordt, het Crew Forum mag best ook gezellig zijn en hoeft niet alleen maar om zakelijke Crew-aspecten te draaien.


Forum gebruik

Op het Crew Forum zijn er wat regels opgesteld, dit is gedaan om “onnodige reacties” tegen te gaan, en orde te krijgen op het Crew Forum. Dit zijn de regels van het Crew Forum:

Algemeen

Op het Crew Forum gelden dezelfde gedragsregels als op de andere fora van OSM. Wij gaan niet de hele lijst met regels hier opsommen, wij gaan ervan uit dat jullie als crewleden deze regels kennen en indien nodig zullen we deze (ook de straffen) hanteren.

Waarvoor is dit forum bedoeld?

Alle vragen, discussies en andere zaken die betrekking hebben tot de crews. Ook kan dit forum door de OSM Staff gebruikt worden voor meldingen naar de crews toe.

Interactief

Op het Crew Forum is ruimte voor topics die voor leuke en/of positieve interactie zorgen. Wanneer je een leuk idee of onderwerp hebt om te bespreken, is dit absoluut toegestaan. Probeer wel de onderwerpen die op een specifiek forum horen, daar te bespreken.

Specifieke regels

Op het Crew Forum komen veel vragen of verzoeken gericht aan de Crew Staff. In deze topics is reageren alleen toegestaan wanneer jij het topic zelf hebt geopend, of als jij een nuttige toevoeging hebt. Wie wel onnodig reageert, zal worden bestraft met een forumban, die bij herhaling van overtreding op den duur zal oplopen.

Het werven van nieuwe leden voor jouw crew is verboden. Het is de bedoeling dat je de leden regelt, voordat je de crew opricht. Bij herhaling volgt ook hier een forumban.

Moderator spelen

Op het Crew Forum zijn niet zomaar een aantal moderators aangesteld. Het is dus niet de bedoeling dat andere managers deze taken overnemen. Helpen mag altijd, maar reacties als “Wachten op David, Sten, Tim of Rick” zijn nutteloos. Dit soort van reacties worden gezien als onnodig reageren en zullen ook als dusdanig worden bestraft.


Crew Hall of Fame

In de Crew Hall of Fame staan crews en personen die iets speciaals voor de crewwereld hebben betekend of dankzij grote prestaties zich hebben onderscheiden. Een crew die bij opheffing in de Crew Hall of Fame staat, zal hierin blijven.

De Crew Hall of Fame bestaat uit zes categorieën:

  • Members of Honour
  • Crews of Honour
  • Crew Cup Masters
  • Best Season Ever
  • Best Individual Season
  • Crew Quiz Masters

Overige topics

Op het Crew Forum staan nog topics als “Aanvraag Crew Levels” en “Cheatmeldingen”.

Het topic Aanvraag Crew Levels dient als een topic, waar crews een level aan kunnen vragen. Lees hier meer over op het Crewlevels / Crewpunten pagina.

Cheatmeldingen is een topic waar alle cheaters gemeld worden, die in een crew zitten. Als er meerdere keren binnen een crew gecheat wordt, zal de crew minpunten krijgen in crewpunten. Lees hier meer over op het Crewlevels / Crewpunten pagina.

Zie ook

Externe Links