Sir Ralph

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is sir_Ralph.
Icon underscore.jpg Om technische redenen heeft deze paginatitel geen underscore (_). De correcte schrijfwijze is sir_Ralph.
Sir_Ralph
Ralph van Hertum (Goes, 12 november 1987), beter bekend als sir_Ralph is een manager en voormalig judge op OSM.OSM

Ralph is een zeer succesvolle manager. Zijn carrière op OSM startte moeizaam, maar toen Ralph eenmaal op stoom was bleek hij niet te stoppen. Inmiddels is hij opgeklommen tot in de hoogste regionen van de Manager Top 100. Ralph staat bekend als een zeer actieve forumganger, zo was hij de eerste manager op OSM die het maximale aantal forumposts wist te behalen. Mede door die activiteit wist hij in 2005 de titel 'forumer van het jaar' te bemachtigen bij de OSM Forum Awards. Op 08-02-2007 kondigt Ralph zijn vertrek van OSM aan, vanwege een gebrek aan motivatie en tijd.

Afscheid van stafflid sir_Ralph
Klik op afbeelding voor volledig formaat

Crews

Na periodes als lid van SoccerLegends en Yerseke Crew was Ralph gesettled bij de zeer bekende The Online Soccer Crew. Vervolgens was hij jarenlang lid van Escuridão Revela. Inmiddels is hij trots lid van de Kanarifuglene Crew

Staffcarrière

Na enkele malen te zijn ingesprongen als tijdelijke moderator op het seizoenskaarthoudersforum trad op hij op 29 augustus 2005 toe tot de OSM Staff om de functie van judge te gaan vervullen. Hiermee ging een langgekoesterde wens in vervulling.

Ralph groeide uit tot één van de meest gerespecteerde en populaire staffleden, groot was dan ook het verdriet toen Ralph op 27 november 2006 zijn afscheid als stafflid aankondigde op de algemene fora.

Comeback

Op 19 juli 2007 maakt Ralph zijn comeback en wordt crewlid van Escuridão Revela, waar hij herenigd wordt met onder andere Fc Swinkie, Konjin en roland op zijn best en waar hij jaren zou blijven. Geleidelijk aan steeg Ralph op de managerranking en in 2011 is hij niet meer weg te denken uit de top 10 van de managerranking.


CrewCup prestaties

Winnaar Champions League


Externe Links