Crewpoek

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Crewplaatje
Crewnaam Crewpoek
Opgericht januari 2008
Aantal leden
Voormalige beheerders Gabriel Omar, Bas Schluter, Kagchelland
CrewCompetitie 6657
Hoogste crewlevel 4 Vedetten
crewava

Crewpoek was een crew in het spel Online Soccer Manager van januari 2008 t/m 13 oktober 2011. Crewpoek was een doorstart van de voormalige crew De Droeftoeters. In januari 2008 bliezen Bas Schluter en Gabriel Omar, De Droeftoeters nieuw leven in en gaven, op initiatief van Mister JRJ de nieuwe naam aan de crew. Het crewnummer 127 bleef dus intact. De inactieve leden van De Droeftoeters werden gekickt en nieuwe leden werden uitgenodigd c.q. gekaapt bij andere crews.

Darkness88 en Gabriel Omar kwamen over van a Deo et Rege. Kagchelland en Richard Berends werden bij Sterker door Strijd gekaapt. Marcel Koeman wordt geworven door middel van een ludieke "OSM sucht ein neuen supercrew"-actie, in het OSM Café. Ook Jorn van Laar verlaat zijn crew Blaugranas om zich bij Crewpoek te voegen. En ook Blast! wordt in ere hersteld doordat hij weer terug keert. De terugkeer van hem is echter van korte duur, maar niet veel later weet de crew Karbonkeltjes aan zich te binden. Na een periode van meeposten komen ook Wouter S., d_beckham en Michel van Dinther bij Crewpoek.

Wouter S. en d_beckham zijn echter weer snel vertrokken. Wouter laat zijn seizoenskaart verlopen en d_beckham zoekt zijn heil bij 0onstyle. In januari komt Wouzje vrij van Tribute To Rock en wordt hij toegevoegd aan Crewpoek. Ook hij laat zijn seizoenskaart verlopen maar daarentegen staat de comeback van OSM_PJ. Deze is terug van een IP-ban en keert zo snel hij kan weer terug bij crew 127. Als Kagchelland in april 2008 tijdelijk als moderator van het café wordt verhuisd naar het seizoenkaarthoudersforum blijkt dat op het café revje wordt aangesteld als tijdelijke moderator. Omdat Crewpoek heerste in het café wordt besloten de nieuwe moderator zo snel mogelijk toe te voegen aan Crewpoek. In augustus 2009 besluit Gabriel Omar om terug te keren naar OPBOKKEN feat. Brekroam.

Op 12 oktober 2010 kondigt OSM_PJ het einde van Crewpoek aan op het algemene crewforum.


Leden


Erelijst Crew Cup

Winnaar Hoofdklasse

seizoen 19


Zie ook