OPBOKKEN feat. Brekroam

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

OPBOKKEN feat. Brekroam was een crew in het spel Online Soccer Manager. De crew was een samenvoeging van de crews Brekroam en OPBOKKEN en had het crewnummer 198.


Geschiedenis

Crewplaatje
Crewnaam OPBOKKEN feat. Brekroam
Opgericht 23-09-2005
Opgeheven 25-06-2012
Voormalige beheerders Sneeky, Gabriel Omar
CrewCompetitie 8441
Hoogste Crewlevel 5 Kampioenen
Crewnummer 198
crewlogo Brekroam

Geschiedenis Brekroam

In mei 2005 besloten alle Bredevoortse managers om ook maar eens een crew te vormen. Wat het inhield vonden ze niet belangrijk en ze hebben dus ook nergens aandacht aan besteed. Geen quiz of crewwar was aan hun besteed.

Sneeky deed de aanvraag en Brekroam was geboren. De eerste managers binnen de crew waren Bart S., bredevoort, Hampie, jimmyk, luuk de duuk, mastermiquel, randy rave, Sneeky, Thijs Navis en Timbrak.
Sneeky creëerde de website, zorgde voor het crewlogo en werd de crewbeheerder. Crewforum en crewcompetitie werd het pas in november 2012 verwijderde 8441 op server Johan


crewlogo OPBOKKEN

Geschiedenis OPBOKKEN

In september 2005 is OPBOKKEN ontstaan als afsplitsing van Brekroam. Destijds mochten er maximaal 10 leden in een crew. Zes crewlozen en een Brekroamer zijn toen begonnen, namelijk bmw power, Dave Blekkink, Gabriel Omar, Guus Hiddink for president, Robin Visser en shaggy80. En ze wisten Bart Stronks los te weken bij Brekroam. Crewforum werd 15726
Het eerste crewlogo werd verzorgd door E. Instein en de site opbokken.tk werd aangemaakt door Gabriel Omar, die meteen maar de crewbeheerder werd. OPBOKKEN was geboren, maar Brekroam bloedde langzaam dood, dus in april 2006 werd besloten om alsnog samen te gaan met Brekroam en zodoende is de crew in zijn huidige vorm ontstaan. Gabriel Omar werd de crewbeheerder en shaggy80 zijn competitie 15726 werd aangenomen als crewforum. Na het vertrek van Gabriel Omar werd de crew geleid door gerwin27 die het op zijn beurt weer overdroeg aan Sneeky.


Geschiedenis OPBOKKEN feat. Brekroam

Inmiddels werd OPBOKKEN feat. Brekroam een iets actievere crew en deden ze mee aan twee crewquizen begonnen ze aan de crewcup. Na het vertrek van Gabriel Omar stopten ze hier echter mee en de crew is niet heel erg actief meer binnen OSM.
In 2006 krijgen ze samen met Looking For Silverware een plaatsje in de crewleague onder de naam OPBOKKEN For Silverware.
In 2007 komt het vervolg hierop als ze een plaatsje veroveren in de crewleague samen met a Deo et Rege. Het team wordt ADER ft. Brekroam.
In augustus 2009 keert Gabriel Omar terug in de crew en neemt meteen het beheerderschap weer op zich. Een aantal leden worden gekickt en de aanvraag voor level 5 gaat de deur uit. Korte tijd later heeft de crew het level Toppers te pakken.
In 2010 keren ze wederom terug in de crewleague. Nu vormen ze samen met The Blue Army Crew een team genaamd Bluekroam.
Op 17 januari 2011 stijgt de crew door naar level 6 Kampioenen. Nadien krijgt de crew het steeds lastiger. In 2011 vertrekt oprichter Sneeky. In mei 2012 komt de crew al op het randje van de afgrond doordat een aantal crewleden hun seizoenskaarten lieten verlopen. Dit wordt nog opgevangen maar de crew valt wel terug naar het level Debutanten. In juni 2012 valt alsnog het doek. Gabriel Omar vergeet als beheerder zelf zijn seizoenskaarten en valt uit de crew en doordat ook Bart opstapt uit de crew zijn er nog maar vijf leden over. De crew overleed op 25 juni 2012.

Voormalige leden

huidige crewlogo

Hierbij staan ook de ex-leden van OPBOKKEN en Brekroam vermeld.

Harkmaatjes