Bas Schluter

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Huidige avatar

In het kort

Bas Schluter is de managernaam maar ook tevens echte naam van een 23-jarige student uit Almelo op Online Soccer Manager. Hij is alweer één van de meer ervaren managers van OSM, aangezien hij begin begin 2003 is begonnen. Daarmee behoort hij wel tot de oude garde van OSM. Bas zit momenteel in de Crewpoek-crew wat voorheen De Droeftoeters was. Daar is hij tevens beheerder.
Daarvoor heeft hij in verschillende crews gezeten zoals Brutal Methods. Bas zijn populariteit op OSM is groeiende en dat leverde hem in 2006 en 2007 een nominatie voor de OSM Forum Awards op in de categorie 'Moderator van het Jaar'.
Momenteel is Bas moderator van het café waar hij af en toe wat frilsjes nuttigt. In 2005 was Bas degene die verantwoordelijk was voor de otter-rage. Bas is tevens grondlegger van de term Frils dat staat voor Frisse Pils. Vanaf 25 juni 2010 was Bas lid van de OSM Staff en bekleedde hij de functie van Forum Support. Na een paar maanden legde hij zijn taak echter al neer.

Real Life

Bas is een 23-jarige student uit Almelo. Zijn grote passies zijn hockey, voetballen, multimedia en design. Bas is een student aan de Saxion Hogeschool Enschede waar hij Kunst en Techniek studeert.

Zie ook

Frilsjes
OSM Café
Otter-rage
OSM Profiel