De Droeftoeters

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Droeffies.jpg


Droeftoeters!

Crew die voortgekomen is uit de Supreme Dream Team.

Na een jaar SDT, was besloten de crew op te heffen, totdat J-zus en Blast! van de huidige droeftoeters het idee kregen om de crew voort te laten leven, door alle leden en de crewnaam te veranderen. Dit zou een aanvraag en dus de nodige rompslomp schelen!

Maar nee, heftige discussies over eventuele punten die behaalt waren in de CrewWar, wel of geen nieuwe aanvraag en dat allemaal te danken aan de heldere regels van de heren van de TOSC. Maar nee, het stond nergens in de regels he, dus wat deed men toen? Ons als twijfelgrenskannognet gevalletje toch maar voort laten bestaan zonder opnieuw een crew aan te hoeven vragen (gekkigheid moet kunnen toch), en daarna gelijk de crew regels aanpassen. Meneer Ivo had het er maar zo druk mee, dat hij bijna besloot te stoppen, aangezien hij zoveel druk niet meer aankon.

Oftewel:

De Droeftoeters waren geboren!

Je ziet van alles bij hun.. TBS patientjes, crimineeltjes, junkies, loverboys, hooligans, marinelui, Amsterdam gangstertjes, moffen, boeren, eeuwige maagdjes..

Forum: 6657! Je merkt snel genoeg of je gewenst bent..


Dat de aparte stijl van de Droeffies toch wel door mensen gewaardeerd wordt, blijkt uit de nominatie voor 'crew van het jaar' voor de OSM Forum Awards in 2006.

Nadat 1908 en J-zus een IP-ban kregen leek het forum van De Droeftoeters af te sterven. Omdat ook Brutal Methods ² met hetzelfde probleem te kampen hadden, werd besloten om de actieve leden van BM² toe te voegen aan De Droeffies. Toch bloedde het langzaam dood op 6657 en onder leiding van Bas Schluter en Gabriel Omar werd besloten om de inactieve leden eruit te zetten en nieuwe leden uit te nodigen en in januari 2008 een doorstart te maken onder de nieuwe naam Crewpoek.

Leden tot op het einde:

Gelockte leden:

  • J-zus (vriendin naar de hall of shave geneuqt)
  • OSM_PJ (lijst met een paar wachtwoorden mocht niet :x )
  • Almelo15 (kon niet omgaan met de druk en is tevens diep in zijn hart Twente supporter)
  • 1908 (aan het staken)

Verlaters aka ex-leden:

  • De rest die vergeten is...

Droeffie's en de staff

Up-comming toch?