Peter M

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
PeterM.jpg

Algemeen

Peter M, beter bekend onder de naam Peter Massink, is geboren op 26-02-1983. Hij woont in Hilversum en is werkzaam bij KPN als Supervisor te Amersfoort.
Peter doet aan voetbal en zit in sc 't Gooi 9, dit doet hij al weer 5 jaar. In zijn jeugd heeft hij ook gevoetbald, maar heeft door omstandigheden moeten stoppen. Daarnaast doet Peter M aan darten. Dit doet hij bij De Oude Knegt 1. Dit is het 2e jaar dat hij dat doet en hij draait met zijn team mee in de top van zijn competitie.

Intro

Rond mei 2003 werd Peter M door een klasgenoot op de HBO geattendeerd op Online Soccer Manager. Na wat aarzelen heeft hij besloten om een profiel aan te maken en ermee te starten. Dit ging hem in het begin niet gemakkelijk af, maar al vrij snel wist hij de punten binnen te slepen.

TWC

Al snel werd hij benadert om TWC te joinen en heeft daar lange tijd als lid ingezeten. De vorige Crewbeheerder van TWC (Soundsworks) stopte als beheerder en Try to win werd aangesteld als vervanger. Helaas zag hij geen heil meer in TWC en besloot ermee te stoppen. Peter M heeft toen besloten om verder te gaan als Crewbeheerder en met resultaat. TWC bevat een groep goede managers die zo nu en dan op het Crewforum wat melden. In de Crew Cup behalen ze de laatste tijd goede resultaten en draaien mee op het hoogste niveau. Daarnaast beheert Peter M ook de website van The Winners Crew.

OSM Carrière

Aangezien Peter M redelijk vaak op het Algemene Vragen-forum te vinden was werd hij benaderd om daar als moderator te gaan starten. Dit heeft hij samen met roland op zijn best en Yannick Spoorenberg gedaan. Hij is daar in juni 2006 mee begonnen tot het einde van het jaar.

Na 6 maanden daar als moderator actief te zijn geweest werd hij benaderd voor de functie Judge. Dit leek Peter M wel wat en is dan ook begin 2007 hiermee begonnen en tot medio 2010 is hij judge gebleven.

Forum

Peter M is een gemiddelde forum gebruiker. In het begin was hij natuurlijk erg actief op het Valsspelers en cheatersforum forum, maar sinds de introductie van de nieuwe Judge tool is dat forum opgeheven.

Externe link

OSM Profiel