Vidovic

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige avatar
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is vidovic.

vidovic is de managernaam van Lucas Laermans op Online Soccer Manager. Hij begon zijn OSM carrière in Augustus 2003 nadat hij toevallig via een website over Club Brugge op OSM terecht kwam. Zijn eerste seizoen was meteen een succes. Een 4e plaats met Heerenveen en voor de eerste keer in zijn carrière had hij zijn doelstelling gehaald. Daarna liep het veel minder vlot, hij stapte over naar Liverpool waarmee hij een 10e plaats behaalde. Het seizoen daarop trok hij naar Manchester United en dat leverde een 5e plaats op. Dat seizoen eindigde Vidovic maar 5e, maar hij had de perfecte deal gesloten: Hij verkocht Ryan Giggs en hij kreeg het moderatorschap in de plaats. Vanaf toen werd The Best Vidovic League een feit. Deze competitie gaat nu al 43 edities mee.
Bij AC Milan haalde hij zijn eerste kampioenschap voor zijn hoofdaccount, nadat het subaccount een maand eerder kampioen was geworden met Feyenoord. Een dag na het hoofdaccount speelde óók subaccount 1 kampioen met AC Milan. Daarna kwam het hoofdaccount niet veel verder dan ereplaatsen en een kampioenschap bij Ajax. Tot hij begon met ploegen die tegen de degradatie vechten. Zijn eerste seizoen was meteen een groot succes. Hij eindigde met Montpellier op een 3e plaats en moest 17e eindigen. 2 seizoenen later eindigde hij op de 2e plaats met Hellas Verona waardoor het team (fictief) van de Serie B naar de Serie A promoveerde! Datzelfde deed hij het seizoen daarop nog eens met Poli Ejido, een Spaanse Segunda División 2e-klasser. Hij behaalde ook 2 kampioenschappen. Bij Atlético Mineiro en Cambuur Leeuwarden beschikte hij over een ijzersterk team, wat hem het kampioenschap bezorgde. Momenteel heeft deze manager al 24 keer op rij zijn doelstelling behaalt en kan je hem soms net in de top-100 vinden. Ook zat hij in een overbekende crew, namelijk de Online Zlatan Crew. Hij werd binenngehaald onder het bewind van Yannick Spoorenberg en Ruud Ramaekers. Ondertussen heeft hij 2 weken geproefd van de sfeer bij Veni Vidi Vici, maar hij keerde weer terug naar OZC, waar hij crewbeheerder werd. Inmiddels is hij overgestapt naar The Blue Army Crew.

Zie ook

OSM Profiel