Tamanaik

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is tamanaik.
RoyT.jpg

tamanaik, beter bekend onder de naam Roy. Hij speelt sinds 10-11-2003 al het voetbalspel Online Soccer Manager. Ondanks zijn lange speelperiode heeft hij nog niet in veel crews gezeten.

Het begon allemaal met de crew genaamd The Flying Bulls (Opgericht door JJD), een crew die doorgroeide tot één die kon meestrijden in de top 5 van de toen nog genaamde CrewWar. Na enkele toevoegingen van vrienden van tamanaik werd het succes maar groter.

Uiteindelijk kwam de beslissing van oude managers om met het spel te stoppen, dit leidde naar een naamsverandering, namelijk The Biltside. Ook wel bekent als een vriendencrew in hart en nieren. Ze zaten bij elkaar op school en gingen veel en gaan nog steeds met elkaar om. Dit bleek een groot succes te zijn, meestrijden in de top-3 van de CrewWar. Altijd in strijd met The Online Soccer Crew en de Real Life Friends Crew.

Één van de grootste prestaties was het behalen van de 5e plek in de OSM Top Manager ranglijst van 2005 (juli t/m december), hij was de op 4 na beste manager van dat halfjaar. Daarmee werd uiteindelijk een officiële EK bal gewonnen.

Het draaide goed in The Biltside, maar aan bijna al het goede komt een einde. Tamanaik besloot een grote stap in zijn OSM carrière te maken. 24 april werd er unaniem besloten dat Tamanaik een goede toevoeging was voor The Online Soccer Crew, tot op heden zit hij er nog steeds.

Tevens heeft Roy tot op heden altijd zijn doelstelling gehaald op zijn Hoofdaccount, langzaam maar zeker is hij op weg om een plek in de top 10 van Online Soccer Manager te veroveren.

Ook is tamanaik een belangrijke schakel in de crewwereld geworden, ergens in juni/juli 2006 is hij moderator geworden van het crewforum. Hij is tot 27 maart 2007 hier gebleven. In maart 2007 wordt Roy ook aangesteld als vervanger van Mister JRJ op de positie van café-moderator. In november 2007 stopt Roy met het moderaten van het café, en levert hij zijn taken in. Sinds 29 november 2008 maakt Roy deel uit van de crewstaff. In 2009 stopt hij als lid van de OSM Staff en keert terug als moderator van het Crewforum. In 2010 neemt hij daar ook afscheid.

Externe Links

OSM Profiel