Street Football Squad

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Sfsgroot.jpg

De Street Football Squad was een crew op OSM. Deze crew werd opgericht op 8 januari 2007 en bezit op het moment level 3 in het crewlevelsysteem.

Crewlogboek

-Tijdelijk lid Jordy Jacobs heeft de crew verlaten. Zijn SK is verlopen en dat betekent dat hij niet meer in de crew zit. Dit is natuurlijk een verlies, maar de crew stijgt wel op de ranglijst, ze zitten nu namelijk bij de 250 beste crews! Jordy Jacobs zal wel mee blijven draaien in de crewcompetitie.

-Sinds kort is ook Roy Geurts weer met OSM begonnen en zit meteen weer in de crew. Hij haalt het gemiddelde omhoog en is dus weer meteen belangrijk voor de crew.

-De crew bestaat 1 maand. Nog 1 maandje te gaan dus en ze kunnen level 3 aanvragen wat betekent dat ze mee mogen doen aan de crewcup.

-De competitie in Engeland is afgelopen! Daarin is Guido (Manchester United) kampioen geworden en heeft Vincent (Everton) de beker gewonnen. Ook heeft Vincent de meeste punten van gepakt. Helaas voor hem staat hij wel nog altijd onderaan de ranglijst van de crew.

-Zo'n beetje elk crewlid heeft z'n plaatje veranderd en er zijn managernamen en SFS ingezet. Nu zijn ze toch weer ietsje hechter. Om het feest helemaal compleet te maken, zijn er plannen om binnenkort het kleine crewlogo te gaan vervangen.

-Het kleine crewlogo is vervangen en gemaakt door Roy Geurts.

-Opeens zijn ze belachelijk ver gezakt op de crewranglijst. Van de ene op de andere dag van plek 220 naar plek 277. De verklaring hiervoor is dat chelsea 4ever plotseling niet meer in de crew zit. Dit zal zijn omdat hij op vakantie is en dit is daarom ook erg jammer.

-En eindelijk hebben ze level 3 bereikt.. Dit is natuurlijk een grote stap in de goede richting en ze hopen nog veel verder te zullen komen met onze crew. Bij de volgende Crewcup zullen weer 2 man zich inschrijven om uit te komen voor de SFS.

-Ed is er weer bij en ze staan dan ook weer op een mooie 240e plaats.

-Het seizoen in Frankrijk is afgelopen en Vincent is met zijn Lille OSC kampioen geworden. Voor de rest presteerden Roy en Guido erg goed.

-Crewlid Niels heeft de crew verlaten omdat hij te weinig zijn doelstellingen behaalde en daarom het gemiddelde van de crew omlaag trok.

-Crewlid Niels is er weer bij door een tijdelijk tekort aan leden. Hij zal er bij blijven zolang hij z'n doelstellingen blijft behalen. Ook is crewlevel 3 weer aangevraagd omdat we even inactief waren door een tekort aan leden. Dit is eigenlijk allemaal een beetje onzinnig maar het hoort erbij. Tevens zullen Ed en ik meedoen aan het nieuwe crewcupseizoen, seizoen 7!

-Het seizoen in Spanje is weer afgelopen, maar was helaas niet echt spannend. Crewlid Stefano (marjondeleeuw) greep de titel. Een 2e plek was voor Vincent met Bilbao en Guido veroverde met Dep. La Coruña een mooie 3e plek. Ook Niels haalde weer eens zijn doelstelling: hij werd 7e met Zaragoza. Het volgende seizoen zal zich afspelen in World A.

Voormalige leden

Sfsklein.jpg
  • chelsea 4ever
  • Roy Geurts (crewbeheerder)
  • babylon2
  • marjondeleeuw
  • BigVin
  • GuidiX
  • niels maertzdorf