Iveketeurfs

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige avatar
Andere avatar
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is iveketeurfs.


Iveketeurfs is een manager op OSM. Deze jongen is een 16 jarige jongen uit België die elke dag toch goed probeert mee te posten op de forums. Dat hij actief is op de forums zie je wel door zijn 30.000+ forumposts ! Hij staat ook altijd bereid om een potje voetbal of tennis of een game ! In zijn vrije tijd is hij regelmatig weg met zijn vrienden, zit hij achter zijn computer of gaat hij in het weekend naar zijn favoriete voetbalclub kijken : Antwerp FC. Verder is Ive van verschillende crews lid geweest zoals The Fearless Soldiers en Experience. Een zéér lange tijd was Ive ook lid van de crew Just Don't Care, hij is deze crew dankbaar voor deze mooie tijd die hij er heeft gehad. Nu is Ive trots lid van de crew: Team al Capone.

Historie

Ive begon zijn OSM carrière, toen hij het spel nog niet serieus nam bij Borussia Mönchengladbach.
Andere avatar

Daar speelde hij zowat heel het seizoen onder zijn doelstelling tot hij in de terugronde alsnog zijn doelstelling behaalde met een 9e plek. Het jaar daarna ging hij Sevilla coachen, daar ging het erg vlot en eindigde daar ook 2e. Daarna ging hij naar Manchester United, waar hij in de 26e speeldag is bijgekomen op z'on 10e plek, en is alsnog 6e geëindigd maar spijtig genoeg zonder punten. Het jaar daarop ging hij in de Urgie Cup, PSV coachen, waar hij heel het seizoen 1e stond maar het de laatste speeldag moest afgeven tegen de 2e in rang: AZ. De wedstrijd werd met 1-0 verloren in de 93e minuut en AZ ging met de titel lopen. De verdere jaren ging het allemaal goed, en haalde iveketeurfs al zijn doelstellingen met gemak en haalde zelfs de dubbel met AA Gent. Hier onder een overzicht:

Historie.JPG

Totaal managerpunten:.............................................................................................. 48653

Links