Its me Sten

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige Avatar

Kort over deze manager

Its me sten is de managernaam van de 20-jarige Sten op Online Soccer Manager. Hij is sinds kort toegevoegt aan de OSM Staff voor de afdeling crews. Daarvoor was hij tijdelijk gestopt met managen.

Sten is geboren op 17 september 1988 in Zwijndrecht. Momenteel woont hij op kamers in Rotterdam, waar hij tevens ook werkt in een café. Voordat hij op kamers kwam, woonde hij in de stad Almelo. Zijn club is Feyenoord, waar hij ook graag tijd aan besteed. Als hij niet werkt dan, gaat hij graag met vrienden een frilsje pakken in de stad.


Carrière op OSM

Voor het eerst gezien in 2003, ook tijdelijk gespeeld, maar gestopt. Later met een aantal vrienden op school een account gemaakt (04-2004), en bij elkaar in de competitie gegaan. Ik heb toen ook een competitie aangevraagd voor ons, -Straatsoldaat-, nr. 5708. Deze bestaat nog steeds. Met mijn S3 ben ik toen in een competitie van een vriend gegaan, en daar werd ik kampioen met Saint Ettiene (doel 13). Toen ik zag hoeveel punten dat opleverde, probeerde ik dat nog eens over te doen. Naar Turkije gegaan, en kampioen geworden met Istanbulspor (doel 15). Op dat moment was net de top manager ranglijst geintroduceerd, en met mijn 436 punten had ik snel een top 10 notering. (Na verschillende successen en kampioenschappen heb ik gedurende het jaar rond de 10e plek gestaan, echter niets gewonnen.

Dit trok echter aandacht van verschillende crews. Voor die tijd had ik er wel eens over gedacht een crew te beginnen, met mijn vrienden, maar dat kwam niet van de grond. Nu kwam echter Gift of God. Dit was een reeds bestaande crew met goede managers, en ze wilden mij er graag bij hebben. Ik heb me daar voorgesteld en al snel kon ik gescreened worden, en toegevoegd worden aan de crew. Deze crew viel echter al snel uit elkaar, door miscommunicatie tussen leden onderling en de staff. Achteraf was er weinig aan de hand. Ik ben toen op initiatief van Totti10 Il Bimbo De Oro een nieuwe crew gestart, Feyenoord Legioen Rotterdam. Dit was een crew van een aantal fanatieke Feyenoorders die het spelletje wel konden spelen. Deze crew ben ik lang trouw gebleven, tot TOT aanklopte.

TOT is een crew opgericht door een aantal fervente S&I bezoekers, en dat was ik ook. De meeste leden kende ik dus al, en ik beloofde toen ik van de oprichting vernam, ook eens op hun forum langs te komen. Niet veel later werd ik moderator van S&I. Dit doe ik nog steeds, en dat bevalt me, ondanks dat het soms veel tijd kost, heel goed. Toch bleef ik FLR lang trouw. Uiteindelijk toch de overstap gemaakt, en dat voelt goed.

Hij was een tijd gestopt met managen, maar komt nog altijd langs op de forums. Maar nadat hij was gevraagt door de Crew Staff kon hij niet weigeren. Sinds 29 januari zit hij dan ook in de OSM Staff. Hij vertrok diezelfde tijd uit TOT om in Nothing Else Matters te gaan.

Zie ook

Profiel