Davidjuuh

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Icon falscher Titel.png Om technische redenen begint de titel van dit artikel met een hoofdletter. De correcte schrijfwijze is davidjuuh.

David in het echte leven

David - Bob.png

Er schuilt zoveel meer achter davidjuuh dan wellicht gedacht wordt. David Hielkema is geboren op 5-12-1989 in Amsterdam. Misschien het enige échte Sinterklaascadeautje voor zijn ouders, of misschien juist niet. Na vier jaar in A'dam gewoond te hebben is hij verhuisd naar Twisk. Daar heeft hij tot zijn elfde gewoond, nu woont hij in Hoorn. Op dit moment bezig met 5 HAVO, waar hij volgend jaar naar de school van journalistiek wil.

OSM en OFM

David is op OSM Benelux actief sinds 11-09-03, een aardige tijd al. Hij behoort op dit spel tot de oudere garde. Door het serieus spelen, posten en doen en laten op OSM is hij sinds 31-08-2006 moderator van het crewforum. Na een paar maanden een leerproces gevolgd te hebben, bereikt hij op de eerste dag van het nieuwe jaar van 2007 een staffpositie, als Crew Support. In zijn OSM tijd heeft hij in twee crews gezeten, in CAMARADA, die helaas opgeheven is, en in de crew waar hij nu nog steeds in zit,The Party Crew. Nog niet van plan te stoppen, erg actief en alles wat betrekking heeft tot crews moet je bij hem zijn.

Op OFM begon hij heel actief. Tegenwoordig steeds minder, tot gevolg dat hij per week één keer inlogt. Nog steeds een op 50 manager, maar niet meer actief. Zonde wellicht, zijn prioriteiten liggen echter ergens anders. Op OSM is David nog steeds erg actief, ware het niet dat hij zich momenteel in Australië bevindt.

Uithaal

Sinds het begin van Uithaal is hij hier actief. Sinds zijn begin hier heeft hij zich opgeklommen tot editor, wat inhoudt dat hij nu de hoogste status hier heeft. Je kan hem voor artikelen, vragen en dergelijke naar [email protected] mailen.

Zie ook