Bluelite

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige avatar

Bluelite is de managernaam van Demi Eggen op Online Soccer Manager. Voor dit account had Demi een ander account genaamd Demii, maar dit account werd gehackt tot eigenlijk redelijk grote vreugde van Demi, omdat daarmee zijn lange geschiedenis waarin hij net altijd 1 plaats onder zijn doelstelling eindigde werd weggevaagd. Zijn motto was en is dan ook niet voor niets: Demii, not the best but the funniest.

Bluelite speelt OSM nu al 5 jaar in totaal, en het enige dat hem altijd mateloos geërgerd heeft is dat de scoutlist niet compleet is voor Nederland. Zijn nieuwe motto was dan ook een tijdje : Life sucks when you can't scout Gerrie... Dit duidt op Ger Senden (Roda JC). Nu heeft hij dat motto echter ook niet meer, gezien deze nu helemaal gestopt is met voetballen.

Hij is fervent Ajacied, maar steunt ook de lokale club, Roda JC, gezien hij zelf uit Kerkrade komt. Verdere favoriete teams zijn Olympique Lyonnais, Paris SG, Arsenal FC, Manchester United, Tottenham Hotspur, West Ham United, Real Madrid, FC Barcelona, Internazionale, AC Milan en Bayern München. Je ziet het, hij kiest niet echt kanten.

Biografie

Naam : Demi Eggen

Geboortedatum : 29/09/1991

Woonplaats : Kerkrade (Limburg)

Nationaliteit : Nederlands

Crew : GeenH : 5x kampioen, 9x doelstelling, 2x beker

S1 : 1x kampioen, 10x doelstelling, 0x beker

S2 : 0x kampioen, 8x doelstelling, 1x beker

S3 : 1x kampioen, 4x doelstelling, 1x beker

Hoofdaccount

Sinds Demi dit account heeft aangemaakt gaat het heel goed. Aangezien hij op zijn oude account ook Premium Seizoenskaarthouder was, bestelde hij op Bluelite ook maar meteen een PSK en begon meteen met nieuwe hoop aan dit account. Zijn eerste kampioenschap sinds hij OSM speelt was dan ook binnen in zijn eerste seizoen met Ajax, waarbij hij ook meteen de beker voor zijn rekening nam. In dit seizoen behaalde hij ook zijn grootste zege ooit: Ajax 11 - 0 Excelsior. Hiervan heeft de trotse manager een screenshot van op zijn profiel gezet. Daarna was hij bezig met een Fantasy League, waarin zijn AFCA 6e werd. Hierna volgde hij het pad van zijn favoriete speler Sneijder, namelijk een uitstapje naar Real Madrid. Ook hier behaalde hij een kampioenschap. Hij begon toen aan zijn 4e seizoen, met Arsenal. En óók hier sleepte hij met grote voorsprong het kampioenschap in de wacht. Dit leverde hem 130 punten op omdat Arsenal de 4e plaats als doelstelling had. Hierna heeft Demi even afscheid genomen van het hoogste niveau om MVV te trainen. Dit werd een succes, want Demi behaalde met MVV de 7e plaats, met de 13e als doelstelling. Hierna ging hij naar de Serie A, waar zijn jeugdvriend Babsibabs al heeft gezegd de functie van manager bij Juventus te willen vullen. Hij stond al een lange tijd 1e in de Italiaanse Serie A met Internazionale, en het kampioenschap was ook hier lang voor het einde van het seizoen al veilig gesteld. Hierna vervulde hij de functie van manager van Roda JC, in een afscheidsseizoen voor Gerrie Senden, die na de update van OSM verwijderd zou worden. Hij stond hier lange tijd 2e, maar werd beschuldigd van valsspelen, en uit de competitie gegooid. Hierna nam hij zijn afscheid van OSM.

Uiteindelijk kwam het toch tot een comeback. Hij zag dat veel veranderd was, en ook dat hij nogsteeds PSK-houder was. En daarom begon hij een paar van zijn oude OSM-vrienden te vragen of zij nog speelden, en ze te verenigen in zijn nieuwe competitie, Sjengen On Tour. Hij ging hier verder waar hij gebleven was, en pakte Roda JC. Helaas voor hem was het tactiekscherm heel erg veranderd sinds zijn laatst gespeelde wedstrijd, en zijn bijna onoverwinnelijke tactiek viel niet meer te bereiken. Desondanks werd hij toch nog 6e met Roda, precies op de doelstelling. Ironisch genoeg behaalde hij hier, dankzij de nieuwe puntentelling, wel de meeste punten voor tot dat moment. Hierna tekende hij een contract bij Manchester United, waar hij na een lang en spannend seizoen net naast de titel greep en op de tweede plaats eindigde, maar wél het bekertoernooi won. Na dit matige seizoen vertrok Demi naar Club Brugge. Hier eindigde hij voor het tweede seizoen op rij op de tweede plaats waar alleen een titel voldoende voor het bestuur was. Dit keer zonder troostprijs, want ook het bekertoernooi ging aan hem voorbij. Demi besloot zijn ambities even op een lager pitje te zetten, en zette zijn krabbel onder een contract bij Paris SG. De club verwachtte een vierde plaats, de trainer gaf hen de tweede. Hierna ging zijn activiteit echter weer achteruit. Hij managede Vålerenga IF wel nog een seizoen, maar sloot dit af op de zesde plaats, twee lager dan de bedoeling. Dit seizoen betekende het einde van Sjengen On Tour, maar Bluelite bleef enigszins actief en wist alsnog een titel te pakken met Real Madrid voordat hij weer op non-actief ging.

Een jaar lang bleef hij weg. Maar onder het genot van wat biertjes begonnen hij en wat andere ex-managers toch weer over OSM te praten. Hoe ze allemaal toch dachten om het nog eens op te pakken. En hoe ze allemaal ontdekt hadden dat het vrij saai was als er geen bekenden in de competitie zaten. En zo is Demi's laatste competitie ontstaan, nu nog onder de naam Deem Hates You All. Als eerste wordt de Franse Ligue 1 aan gedaan, waar hij de functie van manager bij Olympique Lyonnais zal gaan bekleden.

Subaccount [S1]

Ook op zijn subaccount gaat het managerleven van Demi over rozen. Op dit account besloot Demi echter dat hij geen clubs wilde nemen die titelkandidaat waren, omdat hij dit in zijn eigen competitie vaak genoeg was. Hij behaalde met MVV de 8e plaats met de 13e plaats als doelstelling. Ook bezorgde hij de Amerikaanse Columbus Crew een mooie 3e plaats, met de 6e plaats als doelstelling. Hierna behaalde hij met de Zuid-Koreaanse Pohang Steelers (ook met de 6e plaats als doel) een 4e plaats. Toen begon hij aan iets wat hij nog nooit eerder had gedaan, namelijk een team managen in de Chaos League. Dit werd Pokémon. Hij eindigde met deze Japanse beestjes op een 2e plaats, met 5e als doelstelling. Een club die op zijn wishlist stond was Empoli, en deze club probeerde hij ook tot hun doelstelling te brengen in een vriendencompetitie. Hoogtepunt uit dit seizoen was een (zonder TK) 7-0 overwinning op Juventus. Uiteindelijk belandde Empoli op een 4e plaats onder Demi's management. De vriendencompetitie leidde Demi naar Rusland, waar hij met Zenit St. Petersburg ook weer precies op zijn doelstelling (4e) neerkwam. De vriendencompetitie bracht Demi hierna naar de Verenigde Staten. Demi had eigenlijk de Columbus Crew gewild, maar was deze club al op zijn subaccount [S2] op dat moment, en koos dus voor LA Galaxy. Weg met de ‘Geen titelkandidaten’-regel. Het zat hem dit seizoen echter niet mee, met nederlagen tegen zelfs de kleinste clubs. De beker was ook al geen optie meer, en Demi dacht dus serieus na over zijn eerste ontslag wegens slechte resultaten. Wonder boven wonder werd Demi toch nog kampioen met LA Galaxy, op de laatste speeldag. Hierna werd hij manager bij VVV Venlo, en behaalde met deze club de 14e plaats, met de 15e als doelstelling. Hierna deed hij nog een laatste seizoen in de Fantasy League bij FC Deem, maar door inactiviteit werd zijn FC Deem slechts 12e. Daarmee werd zijn reeks van gehaalde doelstellingen voor het eerst onderbroken.

Na zijn terugkeer begon hij ook hier weer te managen. Hij koos voor Millwall, en werd 2e met de club die 10e moest worden. Daarna werd hij opgetrommeld voor een vriendencompetitie in Schotland, en zette zijn krabbel onder een contract bij de Glasgow Rangers. De samenwerking werd echter niet bekroond, gezien op de tweede plaats werd geëindigd. Hierna werd de Duitse Bundesliga bezocht en werd Demi manager bij Hamburger SV. Hij bereikte zijn doel, de vierde plaats halen, en ging hier zelfs overheen door als derde te eindigen. Daarna vertrok men naar Argentinië, waar Demi gekoppeld werd aan River Plate. Door een terugnemend interesse in OSM werd dit echter een rampseizoen. De doelstelling was een vierde plaats, maar het werd de tiende. Hierna tekende Demi bijna een jaar lang geen contract meer.

Maar zoals Demi het managen met zijn hoofdaccount weer oppakte, zo deed hij dat ook met zijn subaccounts. Zijn doel: de OSM wereldkaart zoals die nu op zijn profiel stond volledig inkleuren. Hij begon door een contract te tekenen bij Brøndby IF uit Denemarken.

Subaccount [S2]

Dit account is niet zo glansrijk als de vorige twee. Met Valencia viel Demi weer terug in zijn oude fouten door de tweede plaats te behalen, achter Real Madrid. Omdat hij echter wel de beker veroverde was dit seizoen toch niet helemaal waardeloos. Bij een ander Fantasy team presteerde hij echter heel slecht. Met zijn DTP eindigde hij op een 9e plaats, met zoals bij Fantasy Leagues normaal is, de 6e plaats als doelstelling. Hij werd met Roda JC, de club uit zijn geboorte- en woonplaats Kerkrade, 6e en fleurde daarmee dit account een beetje op. Hij zat daarna heel even in een vriendencompetitie, en maakte furore met Atlético Madrid. Hij behaalde uiteindlijk een 2e plaats, met de 4e als doelstelling. Deze vriendencompetitie eindigde toen vanwege een tekort aan seizoenskaartdagen van de moderator. Toen nam Bluelite de functie van coach bij de Columbus Crew uit de VS aan. Met een doelstelling van de 8e plaats werd hij uiteindelijk 4e. Hierna begaf Demi zich richting het Braziliaanse Flamengo, waarmee hij in een vriendencompetitie 3e werd, met een doelstelling van 10e. Zijn crewmaat Benjamin Brys van TMC nodigde hem uit in een competitie waar deze in speelde, en Demi werd manager van het Russische FC Khimki, en werd 10e met een doelstelling van 13e. Hierna nam hij deel in een vriendencompetitie, waarin hij nogmaals de taak van manager van Empoli op zich nam, maar maakte dit seizoen wegens inactiviteit niet af, en werd gekickt. Later ging hij nog eenmaal aan de slag bij Wigan Athletic, en bracht deze club tot de 8e plaats, 5 plaatsen hoger dan haar doelstelling.

Toen hij OSM weer opnam begon hij hier ook weer te managen, en wel te verstaan bij West Ham United. De club moest 10e worden, en Demi werd er 9e mee. Daarna probeerde hij een seizoen met Halmstads BK ook tot een goed einde te brengen. Hij voldeed ruim aan de verwachtingen en eindigde als vierde, 3 plaatsen boven zijn doelstelling, en ging op non-actief.

Momenteel is hij coach van Dinamo Tirana, een titelkanidaat uit Albanië, om zijn OSM Wereldveroveringspercentage wat omhoog te krikken.

Subaccount [S3]

Met dit account heeft Bluelite tot nu toe alleen in Fantasy Leagues gezeten, en hij is van plan dat zo te houden. Zijn eerste team was AFCA, wat zijn standaardnaam voor een Fantasy team is. Hij werd kampioen, en haalde de bekerfinale, maar verloor deze. Vanwege het succes in de competitie besloot Bluelite om ook in deze competitie te blijven. En omdat dit weer Fantasy was begon hij maar weer een team op te bouwen, en noemde dit team FC Droopy, naar zijn hond. Hier stond hij afwisselend op een 3e en 4e plaats maar vanwege een ruzie met een andere manager, die uiteindelijk leidde tot een uitbarsting waarin Bluelite de ander vroeg of hij blind was, op een iets agressievere manier dan hier staat beschreven, werd hij hier uit de competitie gezet. Na dit conflict koos Bluelite maar weer een andere Fantasy League, en noemde dit team 간주하፾, wat de Zuid-Koreaanse tekens zijn voor Deem, zijn bijnaam. Hiermee belandde hij stipt op zijn doelstelling, de 6e plaats. Ook op dit account zat hij hierna in een vriendencompetitie, en hij maakte de Franse stadions onveilig met Paris Saint-Germain. Hij belandde echter 1 plaats onder zijn doelstelling, op de 8e plaats. Hierna ging de vriendencompetitie naar Portugal, en Bluelite werkte daar voor SL Benfica. Hij behaalde zijn doelstelling niet (het kampioenschap) maar sleepte wel de beker in de wacht. Ook deze vriendencompetitie hield op door een tekort aan seizoenskaartdagen van de moderator. Toen ging Bluelite op zoek naar een exotische hekkensluiter, en kwam uit bij Flamengo. Hiermee werd hij 7e, met de 10e plaats als doelstelling. Hierna was Demi teamloos af aan het wachten tot 6 maart, wanneer crewbeheerder Chaïm (lampard_8_chelsea) de TMC crewcompetitie gaat starten. Deze zou plaatsvinden in Argentinië, en Demi zou de taak van manager bij Arsenal de Sarandí op zich nemen. Hij kwam met dit team precies op zijn doelstelling neer, en mocht de 10e plaats behalen in Argentinië nu ook rekenen tot één van zijn prestaties.

Tijdens zijn comeback had Demi geen enkel team gekozen voor dit account. Tijdens de tweede is dat anders. Hij heef zijn ja-woord gegeven aan het Algerijnse JS Kabylie, dat een titel verwacht.

Demii

Dit is de vorige Osm-account van Bluelite. Zoals eerder al beschreven was Demii ook een PSK, compleet met eigen competitie. Maar op dit account ging zijn carrière niet zo goed als deze tot nu toe gaat op Bluelite. Het enige noemenswaardige punt is dat hij zijn eigen competitie had, 7 seizoenen lang, met een onderbreking van 2 seizoen na 4 seizoenen. In die 9 seizoenen totaal, haalde hij maar 2 doelstellingen, hij werd 16e met Recreativo Huelva, en 6e met Jong Nederland. Dit waren ook de doelstellingen, dus dit was ook geen echt geweldige prestatie. Lange tijd had hij maar 170 punten, overgehouden van zijn periode bij Recreativo Huelva. De andere doelstelling haalde Bluelite trouwens niet zelf, hij werd gehackt voordat dit seizoen was afgelopen. Bluelite faalde op dit account bij : Ajax, Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Borussia Dortmund, AFCA (Fantasy) en Internazionale. Aangezien hij nu geen PSK meer is zijn zijn subaccounts niet meer beschikbaar, maar hiervan was zijn [S1] ook weer goed, zijn [S2] weer slecht (ook omdat hij zijn wachtwoord lange tijd niet wist, en dit niet kon opvragen), en zijn [S3] redelijk. Na de hack van zijn account zag Bluelite OSM een tijdje niet meer zitten, maar omdat hij er toch een boel vrienden etc. aan had overgehouden begon hij toch maar weer met een nieuwe account, waarvan hij de naam vond toen hij op zijn horloge keek en de naam van het model zag : Bluelite.

Crew

Bluelite had op het SK-Forum een post geplaatst om een crew te vinden bestaand uit Ajacieden. Hierop kreeg hij meerdere replies, en koos uiteindelijk voor de crew van Eijgenraam : Animoso Feñomeno Amigos Grupo. Of kortweg, Fenó Migo. Bluelite vermaakte zich in deze crew en genoot van een goede band met de beheerder Eijgenraam. Helaas werd deze crew opgeheven wegens een tekort aan managers. Hierna zochten Bluelite én Eijgenraam ieder apart naar een andere crew. Bluelite vond deze in de vorm van de Limburgse The Mattie Crew waarvan hij nu de crewsite beheert. Na een ruzie met crewlid Heey Naab werd Bluelite tijdelijk uit de crew gezet, maar crewlid Benjamin Brys pleitte voor zijn terugkomst, omdat Bluelite volgens hem één van de actiefste leden was. En zo werd Bluelite weer in de crew opgenomen, alleen was de functie van crewsite-beheerder overgedragen aan Tim van de Vrancken. Heey Naab vond dit natuurlijk niet leuk en begon te stoken, en uiteindelijk zijn Benjamin Brys en Bluelite samen uit The Matttie Crew vertrokken. Momenteel is hij crewloos, maar wel zoekend.

Zie ook

OSM Profiel