Avatar Creator

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De Avatar Creator is één van de opties die seizoenskaarthouders kunnen gebruiken. Seizoenskaarthouders kunnen hun profiel opleuken met een zelf gemaakte avatar in OSM stijl. Hiervoor heeft GameBasics een mooie tool ontwikkeld die het ontwerpen van je eigen avatar heel simpel maakt.


Een plaatje in je profiel zegt iets over jezelf en wie je bent. Het geeft je een gezicht op de forums, bij de berichten en in je profiel.

Je kon altijd al een plaatje in je profiel zetten, maar dit moest je dan via een andere website doen en zelf maken. Niet iedereen kan dit of heeft daar zin in.

Daarom kun je nu een eigen Doerak poppetje ontwerpen met de Avatar Creator. Kies uit een grote verzameling haarstijlen, hoofden, snorren, ogen, achtergronden en shirts. Ontwerp zo een uniek karakter om jezelf zichtbaar te maken in de OSM community. Of klik een paar keer op de "Random" functie en save je plaatje als je er tevreden over bent. Je kunt je avatar later met een druk op de knop aanpassen als je er niet tevreden mee bent.

De Avatar Creator vind je door in je profiel op je bestaande plaatje te klikken, of door te gaan naar:

Manager -> Profiel -> Maak avatar

Deze optie is mogelijk voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je gelimiteerde gebruiker of seizoenskaarthouder bent.

VB3.gifVB@.gifAVA.JPG

Zie ook