AFC Arjax

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Huidige avatar

AFC Arjax is de managernaam van Arjan de Ruijter op Online Soccer Manager. Hij kwam door een neef op het idee om OSM te gaan spelen, en op 5 Juni 2005 registreerde hij zich.Arjan begon zijn OSM-carrière bij NAC Breda (doelstelling 9) en ging later met ploegen die eerste moeten worden spelen. Met bijvoorbeeld Ajax pakte hij de dubbel, daarna waren het vooral ploegen met doelstelling 4. Nadat nam hij meestal clubs met doelstelling 15/16, dat doet hij nu nog steeds. Inmiddels heeft hij ongeveer 1000 wedstrijden gespeeld en heeft hij 31160 punten.
Arjan woont in Renkum, dat ligt in Gelderland. Hij fietst dagelijks 10 kilometer naar school in Ede en zit op voetbal. Hij is een groot fan van Ajax en hij gaat er soms ook heen. Verder word het Nederlands elftal ook aangemoedigd tijdens EK's en WK's.
Arjan is vaak op het Voetbalforum te vinden en soms ook op het Sport & Evenementenforum, Seizoenskaarthoudersforum, Algemene vragenforum en Suggesties en Ideeënforum.
AFC Arjax denkt nog lang niet aan stoppen met OSM en hij wil nog wel een paar jaartjes doorgaan, 'zolang ik er nog lol mee heb, stop ik er echt niet mee!'.

Crews

Op 6 Juni 2006 kreeg AFC Arjax het aanbod om in de talenten crew van het TOFC (The OSM Fighters Crew) te komen, de TORC (The OSM Rookie Crew), toen TOFC te weining leden had stroomde hij en nog een paar leden door naar TOFC. TORC was inmiddels verleden tijd. Nu zit hij nog steeds bij TOFC. Daarna heeft hij nog in The Fearless Fighters gezeten, maar inmiddels is hij crewloos.

Zie ook

OSM Profiel