Startpunt

Uit OSMWiki

Als je een fout op deze pagina ontdekt, meld dat dan bij één van de WikiStaff-leden.

Startpunt

Op het 'Startpunt' zie je een overzicht van de stand van zaken in je competitie. In een oogopslag zie je informatie over de prestaties van je team tijdens de laatste wedstrijd met daarbij de mogelijkheid om deze score te delen met je vrienden als je gewonnen hebt. Klik op een social media icoontje om je overwinning te delen. Ook zie je de komende tegenstander, of deze wedstrijd uit of thuis wordt gespeeld, en wat zijn ranking is op je startpunt. Daarnaast kun je ook zien wat het bestuur van je huidige prestaties vind.

Als je nog niet in een competitie speelt zie je op je startpunt alle mogelijke landen waarin je kan spelen op OSM. Ook zie je bij die landen staan of je in het desbetreffende land een beker, kampioenschap of doelstelling hebt gehaald. Het is geen proces dat je dagelijks doorloopt, maar het is belangrijk dat iedereen zo efficiënt mogelijk een team kan kiezen. Daarom hebben we in deze update rekening gehouden met belangrijke elementen, zoals de mogelijk uitstaande uitnodigingen, het creëren van een nieuwe competitie en het wisselen van server. Je vind ook je huidige competitie eenvoudig terug zodat je die kunt vervolgen naar een nieuw seizoen.

De mooiste uitbreiding is dat je snel kunt zien in welke competitie je nog een beker moet halen. Handig als je je wereldkaart gaat volspelen!

Checklist

Tijdens de voorbereiding zie je een handige checklist. Werk de punten één voor één af, dan weet je zeker dat alle instellingen zijn gedaan voor de volgende ronde. Als je alle punten hebt afgewerkt, mag je je eerste oefenwedstrijd spelen. Deze wordt dan direct automatisch voor je gesimuleerd.

Voorbereiding

Voordat elke competitie echt van start gaat zijn er een aantal voorbereidingsdagen. Mocht dit het geval zijn staat er op de plek van ‘vorige wedstrijd’ de duur van de voorbereiding.

Nieuwe berichten

Als je een nieuw bericht hebt dan wordt er een icoontje getoond dat aangeeft dat er nieuwe berichten zijn en hoeveel nieuwe berichten er zijn. Dit icoontje staat aan de rechter bovenkant van je startpunt. Het icoontje ziet er als volgt uit: een wit envelopje met in het rood het getal met de hoeveelheid nieuwe berichten. Zo kan je altijd zien dat je een nieuw bericht binnen krijgt!

Nieuwe aanbieding

Als er een aanbieding van een andere manager op een speler van je is, wordt er een icoontje getoond naast het berichten icoontje. Door op het icoontje te klikken of door ‘Spelers -> Aanbiedingen’ te kiezen in het menu kun je het aanbod bekijken en een reactie geven.

Competitie chat

Met de competitiechat kun je praten met andere managers bij jou in de competitie.

Externe Links

Startpunt

  • The Godfather