Aanbiedingen

Uit OSMWiki

In het aanbiedingenscherm zie je twee zaken:

  1. De aanbiedingen die andere managers gedaan hebben op jouw spelers.
  2. De aanbiedingen die jij gedaan hebt op spelers van een andere teams.

1. De aanbiedingen die andere managers gedaan hebben op jouw spelers. Als je een aanbieding krijgt van een andere manager voor één van je spelers, dan heb je de keuze om deze aanbieding te accepteren, te weigeren, of een tegenbod te doen. Als je een aanbieding accepteert verlaat de speler meteen je ploeg en gaat hij naar zijn nieuwe ploeg. Bij een weigering behoud je je speler. Als je daarentegen een tegenbod doet kun je misschien je tegenstander dwingen meer geld te betalen voor de speler die hij graag wil hebben.

2. De aanbiedingen die jij gedaan hebt op spelers van een andere teams. Als je een speler wilt kopen van een andere ploeg en je hebt een bod gedaan op die speler, dan zie je dat hier. Je kunt wachten totdat de andere manager reageert op je aanbieding, maar je kunt je aanbieding hier ook intrekken. Je kunt alleen op spelers bieden binnen je eigen competitie, daarnaast kun je alleen bieden op spelers van een team met een menselijke manager. Je kunt een bod uitbrengen door naar de managerlijst of competitie tussenstand te gaan, een team te selecteren en daar bij een speler op het groene euro icoon te klikken. Je kunt niet méér bieden dan je beschikbare geld. Je kunt wel meerdere aanbiedingen tegelijk doen, maar houdt rekening met het feit dat teams onderling maar één transfer per week kunnen uitvoeren. Bovendien moet je opletten dat je door het bieden niet rood komt te staan, dat kan voorkomen als meerdere ploegen tegelijk ingaan op jouw aanbiedingen. Als je rood komt te staan zal er vanwege de onzekere toekomst van de club een willekeurige speler bij je ploeg vertrekken, je krijgt hiervoor slechts een minimale vergoeding. Dit gaat net zo lang door totdat je niet meer rood staat.

Sinds 18-10-2012 Is er een update gekomen dat spelers niet zomaar onterecht vertrekken als je nog genoeg geld op je spaarrekening hebt staan. Mocht je dus in het rood staan en je hebt nog genoeg geld op je spaarrekening om "boven 0" te komen, dan zullen er geen spelers meer uit je selectie vertrekken.

Externe links