Profiel

Uit OSMWiki

Je profiel of account is je identiteit op OSM. Het bevat de gegevens over je prestaties als manager en je persoonlijke gegevens.

Overzicht

Je manager-profiel bestaat uit informatie van je account, die wordt aangevuld met informatie van je historie als manager. Hier kun je bijvoorbeeld zien wanneer je account is aangemaakt en hoe vaak je hebt ingelogd. Ook wordt hier bijgehouden hoe vaak je ontslag hebt genomen. Er is een overzicht te zien van je resultaten, aantal gespeelde wedstrijden, de onderverdeling naar winst-, gelijk- en verliespartijen, de forumposts, verzonden berichten en de behaalde scores van de afgeronde competities(dit is alleen maar voor (P)SK houders beschikbaar). Ook heb je een prijzenkast waarin je je behaalde bekers kunt zien(dit is alleen voor (P)SK houders beschikbaar).

Seizoenskaarthouders

Voor de managers met een seizoenskaart is het mogelijk het profiel uit te breiden met een afbeelding. Deze afbeelding moet een .JPG, .GIF Of .PNG bestand zijn dat ergens op het internet staat. Je kan een plaatje van 100x100 of 100x150 gebruiken. Iedereen kan ook met de Avatar Creator een afbeelding maken in de stijl van OSM. Dus ook gelimiteerde gebruikers. Managers met een seizoenskaart krijgen ook een prijzenkast te zien in hun profiel. Er komt een zilveren beker in te staan als een doelstelling behaald is, en een gouden beker bij een kampioenschap, ook krijg je een ranking en kan je die ook in je profiel vinden. Op het profiel van betalende gebruikers worden ook eventuele subaccounts weergeven. Ook krijgen seizoenskaarthouders een wereldkaart in hun profiel, waarop je kunt zien hoeveel procent van de OSM wereld je hebt veroverd.

  • Let op: je ranking kun je alleen zien als je seizoenkaarthouder bent.

Premium profiel

Voor managers die Premium Seizoenskaarthouder zijn is er ook nog het premium profiel. In dit deel van je profiel kun je meer over jezelf vertellen en hiervoor kun je dezelfde codes en tags gebruiken als op het forum. Daarnaast is er ook een aantal standaard vragen. Zo wordt er onder andere gevraagd wat je favoriete voetballers, clubs en trainers zijn. Vul je die niet in, komt er ook niets in je profiel te staan.

Opties in je profiel

Linksboven in je profiel staat een aantal knoppen. Je kunt hiermee vanuit je profiel gebruik maken van de Vakantie Mode om aan te geven dat je op vakantie bent, je seizoenskaarten bekijken, je profiel aanpassen en gebruik maken van de Avatar Creator. Ook kun je de voortgang bekijken die je behaald hebt met je Achievements.

Externe Links

Je profiel