Managerslijst

Uit OSMWiki

(Doorverwezen vanaf Managerlijst)

In de Managerslijst, te bereiken via Overzichten> Managerslijst, staan alle managers die bij jou in de competitie zitten.

In deze lijst staan de managers geordend aan de hand van het aantal managerpunten. Je vindt hier de managers met de bijbehorende teams die ze managen, evenals de doelstelling die ze hebben gekregen van het clubbestuur en het aantal plaatsen dat het team boven dan wel onder zijn doelstelling staat (aangegeven in respectievelijk groene of rode tekst).

Daarnaast staat ook nog de laatste keer dat de manager heeft ingelogd (bij managers die ingelogd zijn staat er een groen vinkje achter het aantal managerpunten). Je kan ook direct vanaf je managerlijst iemand uit je competitie een bericht sturen. Dit doe je door op het berichtenicoontje te klikken die achter de naam van de manager staat. De inlogtijd is ook van belang voor het geval je cheaters op wil sporen; als twee of meerdere managers herhaaldelijk vlak na elkaar inloggen, bestaat er een grote kans dat het cheaters zijn.Voor de managernaam staat ook nog zijn/haar nationaliteit.

Externe Links

De Managerslijst