Lars-Rocker: verschil tussen versies

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k
 
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''Lars-Rocker''' is een manager in het spel [[Online Soccer Manager]]. In het dagelijks leven heet hij Lars. Lars is de [[crewbeheerder]] van [[Looking For Silverware]]. Lars woont in Vlaardingen en voetbalt zelf ook, hij staat in de spits. Zijn clubbie is Feyenoord en internationaal gezien is hij fan van Manchester United en FC Barcelona.
+
'''Lars-Rocker''' is een manager in het spel [[Online Soccer Manager]]. In het dagelijks leven heet hij Lars. Lars was crewlid van [[Looking For Silverware]]. Dit is de [[crew]] die ooit door Lars was opgericht als de [[Ronaldinho Friends Crew]]. Lars woont in Vlaardingen en voetbalt zelf ook, hij staat in de spits. Zijn club is [[Feyenoord]] en internationaal gezien is hij fan van [[Manchester United]] en [[FC Barcelona]].
  
 
==Zie ook==
 
==Zie ook==
Regel 5: Regel 5:
 
*[[Looking For Silverware]]
 
*[[Looking For Silverware]]
 
[[Category:Managers]]
 
[[Category:Managers]]
 +
[[Category:Managers uit 2005]]

Huidige versie van 14 aug 2008 om 11:12

Lars-Rocker is een manager in het spel Online Soccer Manager. In het dagelijks leven heet hij Lars. Lars was crewlid van Looking For Silverware. Dit is de crew die ooit door Lars was opgericht als de Ronaldinho Friends Crew. Lars woont in Vlaardingen en voetbalt zelf ook, hij staat in de spits. Zijn club is Feyenoord en internationaal gezien is hij fan van Manchester United en FC Barcelona.

Zie ook