Looking For Silverware

Uit OSMWiki
(Doorverwezen vanaf Ronaldinho Friends Crew)
Ga naar: navigatie, zoeken
Silverware2.jpg

Algemeen

Looking For Silverware is een crew opgericht op 11-03-2006. LFS is momenteel in het bezit van crewlevel 9: Super Elite

Leden


Ex-leden


CrewCup Erelijst

Eerste Eindstand CrewCup

Tweede Eindstand CrewCup

Derde Eindstand CrewCup


Winnaar Europa League

Winnaar UEFA Cup

Winnaar Ere Divisie

Winnaar Hoofdklasse

Winnaar Eerste Klasse

Over Looking For Silverware

Als ik het voor het zeggen had bij Ajax, zou ik het wel weten! Dan zou dhr. Jaakke allang vervangen zijn door een persoon, die 2 jaar lang voorzitter is geweest van 1 van de leukste en gezelligste crews van OSM en deze op een zodanige manier heeft geleidt ( vanaf zijn berg in Vlaardingen) dat iedere manager hier elke dag met plezier zijn werk doet! Ik heb het hier natuurlijk over Lars [Lars-Rocker] en LFS !!

Op zijn eerste dag als voorzitter deed hij al een goede daad, door, de toen nog onbekende managers Michiel [Steven Gerrard III] en Rick [Knetter Terreur] als eerste aankopen te presenteren.

Maar een crew kan niet leven van 3 Managers, dus stelde Lars als snel Technisch Directeur Christian [Christiano Mengelaldo] aan (wat een meesterzet bleek te zijn!). Chris moest zorgen voor het Technisch Beleid, dus het aantrekken van Managers en het onderhoud van Het Forum (40622)! (Na 2 jaar nam hij het stokje over van Lars en is de trotse beheerder van LFS. Een functie die hij meer dan uitstekend heeft uitgevoerd!)

Zijn eerste aankopen zijn niet de minste: Alex [Ajax_87], Jan-Willem [Sir JW Besouw] en Nick [Silverfox] kwamen de crew versterken!

Vanwege het enorme succes, kreeg LFS al snel het verzoek om een samenwerkingsverband te starten met de crew: OPBOKKUH. Deze 2 clubs werden gepresenteerd als nieuw team in de competitie: “Crews”!

Dat Lars een scherp oog heeft bleek wel toen hij Chris adviseerde over de ervaren manager Mads [Sir Ryan Giggs] die bij zijn vorige werkgever op een zijspoor was belandt!

De volgende periode in LFS was een tijd van komen en gaan. Veel managers wilden dolgraag LFS komen versterken, maar haakten even later af vanwege de grote druk van vooral het posten op Het Forum! Dit was erg jammer!

Het succes was er nog steeds, maar bracht ook enkele nadelen met zich mee. Grotere crews merkten het succes ook op en kochten op een eerlijke manier enkele kopstukken (ik noem: Michiel, Julian [okmnji], Stan [slw], Bart Hocker).

Een tijdje was het daarom ook stil in en rondom de crew, maar toen werd er besloten om rigoureuze veranderingen door te voeren. TD Christian en voorzitter Lars maakten overuren door samen met de andere managers te zoeken naar versterkingen. Deze werden gevonden: Jacob [schm] – Steven – Joost en Kevin [Magnificent Pimpin] kwamen. Helaas was de periode voor 2 van deze niet echt van lange duur: Steven en Joost vertrokken!

De gehele crew wilden nu wel eens zekerheid van managers die de crew wilden komen versterken en Chris besloot het Technisch Beleid anders aan te pakken: alleen managers, die ECHT willen en ook regelrecht een versterking zijn voor LFS werden aangenomen. Zo gezegd, zo gedaan! Friso [Champion Friso] – Renz [Renz van Wijk] – Robbie [Super Robbie] en Onno [Cesc Fabregas is de man] werden bekeken, goedgekeurd en binnengelaten. Sindsdien is het rustig in de crew en is de gezelligheid groter dan ooit tevoren.

Met het eerder genoemde aftreden van Lars als voorzitter, nam Christian deze hoge functie dus over van hem. Dit heeft tot veel veranderingen geleidt in het Technische gedeelte. Alle managers behoorde tot de Technische Groep.

In april verliet Sander [Bolle Feat ZIZOU] The Blue Army Crew voor dit prachtige LFS, later werd hij moderator van de CrewCompetitie en het Crewforum.

De crew ondervindt momenteel vele schommelingen in goed en in slecht weer. Een paar grote namen werden gepresenteerd, nadat Renz, Robbie en Onno afscheid hadden genomen. Ferdi [Looman], Yordi Marquez [Blast!], Vince [Vincento Becker], Stijn [manager van reeuwwijk], Bob [BobvdHudding] en Micheal [M.Hendriksen] werden binnengehaald als de nieuwe trotse LFS-ers.

Nadat Kevin vertrok (wat een grote aderlating voor de crew bleek te zijn!) begonnen veel managers te twijfelen over het bestaan van LFS. Dit leidde tot wat conflicten over en weer.

Voorzitter Chris heeft zo goed zijn werk gedaan, dat ook andere crews hem in de gaten kregen. Het "grote", "bekende" TOSC meldde zich voor Chris en na enig twijfelen, besloot hij op het aanbod in te gaan en vertrok uit LFS.

Mads is de nieuwe voorzitter en aan hem de taak deze crew weer naar hoogtepunten te leiden. Helaas zijn door een aantal conflicten en beslissingen (die we intern houden!) 4 mensen uit de crew gestapt: zij bouwen een nieuwe crew op!

Op zoek naar oplossingen en nieuwe versterkingen, gaat LFS gewoon door en zijn wij springlevend !!

Nieuwe versterkingen zijn inmiddels gevonden in de personen Lorenzo (L.R. van kessel) en Christiaan (_Christiaan_); 2 goede en gezellige gasten, die helemaal bij onze crew passen.

Tot onze grote spijt heeft Friso (hopelijk tijdelijk) afscheid genomen van LFS. Friso is een geweldige kerel en heeft veel betekent voor LFS. Hopelijk keert hij, na wat denkwerk, terug in LFS!

Alle leden en ook veel managers van buitenaf vrolijken Het Forum nog steeds op, zodat deze weer tot de beste, gezelligste en leukste fora van OSM behoort. Dit is dan ook een groot compliment waard aan alle leden van LFS!

Al meer dan 2 jaar LFS en nog steeds een bruisende crew van ons allemaal! Keep up the good work!!

PS: Ik wil nog een extra vermelding maken voor Sander [Vitesse Sander 1], Sam [SamUnited], Jorrit [Jorrit Broekie] en Tommy [Mátor], die ik niet genoemd heb in dit stukje, maar zeker de moeite waard om te vermelden zijn!!

MVG, de LFS-crew

Solliciteren

Wil je solliciteren voor de crew? Dat kan! De eisen: Je moet actief zijn op de forums. Dus niet dat je af en toe iets post op het forum maar dat je echt veel post op het crewforum. Je mag niet te weinig punten hebben, een lid met 5000 punten bijvoorbeeld laten wij niet toe. Veel punten is natuurlijk gunstig voor de crewranking, maar de gezelligheid gaat natuurlijk voor Om alvast een goede indruk op ons te maken kan je langskomen op het crewforum. We kunnen dan zien aan je of je echt wel actief bent op de forums, en of je dus een goed lid voor onze crew zult zijn! Een PM sturen kan natuurlijk ook

Momenteel hebben we voldoende crewleden. Wil je echt heel graag in de crew, probeer ons dan te overtuigen


Externe Links

Crewpage Looking For Silverware:
Crewsite Looking For Silverware:
Crewforum -L.F.S-:
Online Soccer Manager