Online Vrienden Crew

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Online Vrienden Crew (OVC) was een van de langst bestaande crews op Online Soccer Manager. De crew had crewnummer 13 en viel in 2006 uiteen.

Hieronder volgt een woordje van Cosmo Happee, medeoprichter van de OVC.


"Tjsa, ik ben als medeoprichter en initiatiefnemer gevraagd wat te vertellen over de OVC.

Hier komt het verhaal.
Enige tijd geleden, ergens begin januari, was ik al enige maanden met OSM bezig. Ik was regelmatig actief op de forums. Plotsklaps schoten er allerlei ideeën uit de grond en 1 daarvan was het oprichten van een crew.
Tot dan toe was er maar 1 crew geweest , maar een aantal mensen wilden hier graag aan meedoen, alleen kregen ze de kans niet, aangezien deze crew strenge toelatingseisen heeft. Ik persoonlijk heb de discussies in talloze forums aan me voorbij laten gaan. Er waren problemen doordat een aantal mensen te hoogdravend van start wilden gaan, verschillende rechten wilden hebben en de staff gaf hier uiteraard niet aan toe. Ik moet zeggen dat veel van die discussies heel vermakelijk waren om te lezen, met andere woorden, ik heb me soms ziek gelachen om sommige mensen.
Opeens werd ik zelf gevraagd mee te doen aan 1 van de op te richten crews, ik moest het zelfs gaan leiden. Hier had ik met alle ophef geen trek in en eerlijk gezegd zaten er ook mensen in die crew waar ik niet zoveel respect voor had, maar omdat ik merkte dat er toch veel mensen geinteresseerd waren heb ik bedacht zelf een crew op te richten, weg van al het gezeur en gezever in de forums, alleen maar om lol te hebben.Zo is dus de OVC ontstaan.

Met behulp van Sovrano hebben we een logo ontworpen. Ik heb wat mensen gepolst. Het vervelende was dat een aantal mensen die initieel bij de OVC kwamen niet de mensen waren die ik dacht dat ze waren, dus een aantal mensen hebben we moeten teleurstellen. Momenteel hebben we gewoon een leuke groep mensen.
Momenteel zijn we een gezellige league gestart waar ook wat niet OVC leden inzitten en ik moet zeggen dat ik dit in ieder geval mijn leukste league tot nu vind.
Ik hoop dat we nog lang samen zullen spelen. Momenteel zijn we aan het nadenken over een uitbereiding met een 2 tal leden, wat de spanning in de league en de lol op het forum alleen maar zal vergroten."

© Frits, naar verluidt in 2004


Voormalige crewleden

Zie ook