Beyer

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Beyer is de nickname van een OSM speler. Ook gebruikte namen voor Beyer zijn: Beyertje, Beyeriaan, Beyerianus en Beyeriaantje. Beyer bezit de meeste ervaring van heel OSM en is tevens lid van de O-Zo-Listige Crew.


Oorsprong van de naam

In het jaar 1718 werd er bij een eeuwen oude bevolkingsstam in Peru de strijdkreet Beyer!!!!! gebruikt. Deze stam droeg de naam Da Silva's en is helaas zo'n 140 jaar geleden opgehouden te bestaan. Het einde van de Da Silva's ging op een Da Silva waardige manier, de Da Silva's hadden een trots.

Een eeuwen oud verhaal gaat dat de laatste Da Silva zich in zijn eentje heeft verzet tegenover een overmacht (zo'n 120) aan mannen van een Noord-Amerikaanse legermacht. Nadat er een hevig strijdveld was, waarin velen de dood vonden, is deze laatste Da Silva heldhaftig gesneuveld terwijl hij met zijn laatste adem de strijdkreet Beyer!!!! uitriep. De legende gaat dat deze uitroep zelfs in Europa nog kon worden gehoord.

Huidige status van Beyer

Beyer wordt nu gebruikt door een speler van OSM die naar eigen zeggen het ongelofelijke doorzettingsvermogen van de laatste Da Silva ook bezit. Daarom staat Beyer tot op heden nog in de ervaringsranking op de eerste plaats, wat zijn doorzettingsvermogen typeert. Beyer is daarmee één van de langst zittende OSM spelers.