Always And Forever

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Always And Forever was een crew in het spel Online Soccer Manager. De crew was een voortzetting van de voormalige Dirt Crew dat weliswaar een nieuwe crew was, maar zijn roots in De Voetbal Crew (DVC) had liggen. Hierna heeft de crew nog Always and Forever geheten. Vanaf 13 april 2008 houdt de crew op te bestaan. Het crewnummer wordt overgenomen door Critical Decision.


Geschiedenis

Oprichting Dirt Crew

crewlogo Dirt Crew

De Dirt Crew is ontstaan uit een andere crew, DVC, beter bekend als De Voetbal Crew. Deze crew had de pech dat twee prominente leden namelijk, Patrick van Dongen en Joey K, de crew de rug hebben toekeerden. Patrick van Dongen was later beheerder van de xDCc en Joey K werd later nog beheerder van de Dirt Crew.
Joey verliet DVC begin mei 2005, nadat hij computerproblemen kreeg. Tot een terugkeer komt het niet en Joey besluit samen met Coach Wouter een nieuwe crew op te richten. Ze vragen E. Happel en Rhandy erbij zodat ze al vier mensen hebben. Joey is de beoogde beheerder omdat hij de enige is met een PSK.
Doordat Joey in een MSN-gesprek door de Flügel Crew wordt benaderd om deze crew te joinen, komt Joey in contact met tokkeltje tinus. In plaats dat Joey de Flügel Crew joint, weet hij tokkeltje tinus bij die crew weg te houden en te overtuigen voor de Dirt Crew. Ze hebben nu vijf man en hebben nog één mannetje nodig. Op het seizoenskaarthoudersforum weten ze Erik de Jong te strikken als plaatjesmaker en als crewlid. Alles was nu in orde voor een aanvraag.
Rhandy begon het echter plotseling af te laten weten en stopte met OSM zodat de anderen genoodzaakt waren om een nieuw crewlid te zoeken. Veel managers zagen het niet zitten, maar uiteindelijk hapte rickvanbasten toe, maar hij bleek niet meteen toegevoegd te kunnen worden vanwege een lock op zijn S1. Dus moest er alsnog iemand anders komen en die persoon werd gevonden in Daniel Setzpfand. Nu waren er weer zes leden en de aanvraag ging de deur uit.
De aanvraag werd echter niet gehonoreerd vanwege een niet-cleane sheet van Erik de Jong. Hij zou nog twee maanden moeten wachten voordat hij in een crew mocht. Het is inmiddels al oktober 2006 en de crew lijkt maar niet van de grond te komen.
rickvanbasten geeft inmiddels aan dat hij geen interesse meer heeft in het spel en dus ook niet in de crew zal gaan komen. Dus de zesde persoon dient opnieuw gevonden te worden. Daniel Setzfpand weet als Hoofd-persoon/hoofdscout een nieuw lid te werven. Het gaat om het broertje van Reidar Vågnes en Petter Inge Skjølberg, namelijk Knut Lærdal (Matthijs). Knut is enthousiast en verkiest de Dirt Crew boven het Kanarifuglene van zijn broers. Wel moeten ze nog even wachten tot hij de 100-dagen ervaringsgrens bereikt heeft.
In de tussentijd heeft Joey ook iemand gevonden die wel direct in de crew kan, namelijk DBZ83. De crew wordt nu snel aangevraag en op 6 november 2005 is de Dirt Crew een feit. Joey K, Coach Wouter, E. Happel, tokkeltje tinus, Daniel Setzpfand en DBZ83 zijn de eerste zes leden en later volgen de inmiddels weer cleane Erik de Jong en Knut Lærdal die zijn 100 dagen bereikt heef.

November 2005 - Maart 2006)

De Dirt Crew kreeg onmiddelijk een beetje naam binnen OSM, zeker na de toevoeging van Erik de Jong en Knut Lærdal. Erik en Tokkeltje tinus namen meteen deel aan de Kweekvijver. Erik wist zelfs meteen promotie naar een Crewwarplaats af te dwingen. Minder nieuws komt van E. Happel. Hij vertrekt na drie weken omdat hij geen geld meer in OSM wil stoppen. Coach Wouter stopt er in een opwelling ook mee, maar komt een week later met heimwee alweer terug. Daniel vervult zijn taak als hoofdscout met verve en haalt weer een bekende naam binnen met lief konijntje. Ook bereikt de crew het crewlevel 3 trainers.

Maart 2006 - September 2006)

Op 28 maart 2006 stapt DBZ83 op i.v.m. inactiviteit en dit kondigt een minder periode aan voor de crew. De leden kregen minder zin en Daniel ging in april weer nieuwe leden scouten door het joinen en veralten van andere crews om daar leden te werven. Op deze manier kwam hij in contact met noppe 05 die in NFC zat. Noppe postte veelvuldig mee bij de Dirt Crew en toen hij uit de NFC gezet werd, klopte hij aan bij Dirt Crew. Na een korte stage werd hij toegelaten in juni 2006. Knut was inmiddels gestopt met OSM en met Wouter (noppe 05) hadden ze een waardige vervanger binnen gehaald. Iets later stopte lief konijntje omdat hij geen seizoenskaarten meer nam, maar Knut keerde daarentegen terug.

September 2006 - Oktober 2006)

Op 06-09-06 kondigde oprichter Joey K zijn vertrek aan uit de Dirt Crew en droeg het beheerderschap over aan noppe 05. Daarna kwam er meer slecht nieuws omdat ook Daniel Setzpfand en Coach Wouter de crew verlaten. Als nieuwe hoofdscout komt noppe meteen met een nieuw crewlid, namelijk M.K. 8erberg, beter bekend als Martijn. Omdat de crew toch dringend om nieuwe leden verlegen zit, wordt besloten om een opleidingscrew op te richten onder de naam Player of Honour. Op deze manier kunnen onervaren leden makkelijker gescreend worden voor Dirt Crew. Daniel Setzpfand verklaart zich bereid om deze opleidingscrew te beheren.
Half september 2006 is PFH tot op een ledenaantal van zes gekomen en is dus actief geworden. De leden zijn: Daniel Setzpfand (Daniël, ex-DC}, Pellens (Gert), Lo Rossoneri(Joey), Leo Lucky (Leon, vriend van Martijn), Jachterberg (Jeroen, broertje van Martijn) en s0c3r1n b€st (Jonas).
In Dirt Crew hebben zich twee leden gemeld die Joey en Wouter moeten doen vergeten: PearlyWhiteX (Jorik) en Moechamara (Frederik). Dit zijn twee crewleden uit de voormalige DVC, Joey's oude crew. Later volgt nog een derde ex-DVC'er met krijg toch allemaal de klere v (Danny).
Ook bij PFH is er heel wat gebeurd het ledenaantal is versterkt tot 11 leden zo mochtn ze Zicor (Martijn), Jeroen_van der_Linden (Jeroen), Basketbalboy 72 (Pim), Barrel_Dragon (Orod), Nr. 1 (Sander) en Sir Hugo Vedette (Hugo) verwelkomen.
Ook in Dirt Crew komen er twee nieuwe leden bij namelijk Mister Gouderak en mike da bink of da briel.
In PFH worden er rigoureuze maatregelen genomen. Daniel verwijderde na overleg met Wouter alle inactieve leden. Het ging om Jeroen_van der_Linden, Barrel_Dragon, Zicor, Pellens en Sir Hugo Vedette. Nr. 1 en Basketbalboy72 vertrekken vrijwillig. Er werd een zoektocht ingezet naar nieuwe leden voor PFH, tegelijkertijd dreigt Martin uit DC te stappen. Ex-beheerder Joey en Daniel uiten forse kritiek op het beleid van Dirt Crew. Dirt Crew zou zijn gezicht verloren hebben en de ontevreden Martin wordt als voorbeeld naar voren gehaald. Martin blijft echter en alle kritiek verstomd. Er komt wel een ledenstop voor Dirt Crew, in PFH worden Chatbox (Ronald) en R. Waterreus (Dimitri) binnengehaald. Ook hier komt voorlopig een ledenstop.


november 2006 - december 2007

Dirt Crew is inmiddels een gevestigde naam binnen OSM en het verloop binnen de crew is niet al te groot. 2007 verloopt voor de crew dan ook aardig rustig. In de laatste maanden van 2007 doen de leden van Dirt Crew mee aan de kerstquiz. Na cheaten van lid Noppe 05 wordt Dirt Crew gediskwalificeerd en krijgt Noppe 05 een schorsing op OSM. De Dirt Crew kwam door deze actie in een erg negatief daglicht te staan en ze besloten om vanaf 2008 hun naam te gaan wijzigen in Always and Forever.

januari 2008 – april 2008

In januari 2008 werd dus besloten om als Always and Forever door te gaan. Langzamerhand bloedde de crew echter dood en dit leidde zelfs tot het vertrek van een x-aantal leden om een eigen crew genaamd Critical Decision op te richten.

13 april 2008 - heden

A&F is inmiddels een inactieve crew geworden en dreigt te vergaan. De oud-leden van A&F die nu in Critical Decision zaten, laten hun crew opheffen om op het crewnummer van A&F door te gaan. Op 13 april 2008 wordt onder leiding van super robbie de crew nieuw leven ingeblazen onder de naam Critical Decision. Daarmee houdt Dirt Crew dat later doorging als Always And Forever definitief op met te bestaan. Het crewnummer blijft intact maar Always And Forever doet zijn naam geen eer meer aan.

Voormalige leden


Erelijst Crew Cup

Winnaar Hoofdklasse als Dirt Crew

Crew Cup seizoen 8

Zie ook