AV Financieel Directeur

Uit OSMWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Financieel Directeur

Op deze pagina worden alle veelgestelde vragen vermeldt wat betreft de Financieel Directeur.
Terug naar Veelgestelde Vragen pagina.

Ik moet ineens een plaats hoger eindigen, hoe komt dat?

Je hebt je Financieel Directeur voor de tweede keer gebruikt en je hebt zijn aanbod geaccepteerd. Dit houdt in dat je 1plaats hoger moet eindigen. Dit gebeurt alleen wanneer je de commercieel manager voor de 2e keer gebruikt. Clubs met doelstelling 1 zullen bij het 2e aanbod extra rente moeten gaan betalen.

Wat gebeurt er bij het gebruiken van de Financieel Directeur?

Een Financieel Directeur leent je geld uit. Je hebt de optie 2 keer van hem gebruik te kunnen maken in een seizoen. Bij de eerste keer zal hij als tegenprestatie een bedrag van je vragen, dat zal bij jou elke week in aftrek worden genomen. Hoeveel dat is, kun je bekijken bij Club > Financiën. Achter “Rente” staat een bepaald bedrag, dat is het bedrag wat je tot aan het eind van de competitie elke dag zult moeten betalen. Wanneer je de Financieel Directeur voor de tweede keer gebruikt, zal hij dit keer als tegenprestatie van je vragen dat je doelstelling met 1 plaats verhoogd moet worden. Natuurlijk is het verhogen van je doelstelling bij een club met doelstelling 1 niet mogelijk, in dit geval zal de wekelijkse rente worden verhoogd.

Let op:

Ik heb mijn Financieel Directeur om geld gevraagd, maar ik heb niets gekregen. Hoe kan dat?

Je zult een dag moeten wachten. De dag nadat jij je aanvraag hebt gedaan zal de Financieel Directeur pas met een bod komen.

Kan ik het bod van de Financieel Directeur ook meerdere dagen laten staan?

Nee, je hebt 1 dag de tijd om te bepalen wat je met het bod van de Financieel Directeur doet. Doe je dit niet, dan zal het bod verdwijnen en heb je nog maar 1 keer de mogelijkheid om van hem gebruik te kunnen maken. Je kunt het bod niet zomaar een paar dagen laten staan en accepteren wanneer het jou het beste uitkomt.

Hoe hoog zal het bedrag zijn wat de Financieel Directeur me gaat aanbieden?

Dit kun je nooit van te voren weten. Het bedrag dat je zult krijgen verschilt per doelstelling, positie in de competitie en het land waar je in speelt. Het is namelijk zo dat wanneer je in een bekende competitie als Engeland speelt, je nu eenmaal meer geld zult vangen dan wanneer je in Qatar speelt. Ook is het zo dat je doelstelling hier invloed op heeft. Hoe hoger je doelstelling, hoe meer geld je kunt krijgen. Als je ver boven of onder je doelstelling staat krijg je vaak minder geld. Je kunt de Financieel Directeur dus het beste gebruiken als je niet te ver boven je doelstelling staat, maar ook niet te ver eronder.

Ik kan geen geld op mijn spaarrekening storten, hoe kan dit?

Kijk even bij je aanbiedingen. Waarschijnlijk heb je een aanbieding open staan. Je moet deze eerst intrekken voordat je geld op je spaarrekening kan storen. Op deze manier kan je niet in het rood komen te staan, doordat die aanbieding toch nog geaccepteerd wordt.


Voor meer informatie over alle vragen hierboven, zie: