Uitslagen

Uit OSMWiki

Op de Uitslagen-pagina kun je jouw uitslag en de uitslagen van de andere wedstrijden uit jouw competitie bekijken. Ook zie je hier middels een blauw tentje of er een team is geweest dat een trainingskamp heeft ingezet.

Wedstrijdverslag

In de Verslag-sectie (verslag van competitiewedstrijd Team A - Team B) krijg je de naam van de scheidsrechter die de wedstrijd heeft gefloten te zien en welke speler in welke minuut heeft gescoord. Ook kun je zien wie er een trainingskamp tegen je heeft ingezet.
Onder deze scoretabel vind je eventueel de opgelopen kaarten en/of het opgelopen blessureleed. Nu zijn er ook nog commentatoren deze geven het verslag via het scorebord. Hij geeft alles aan dus gele en rode kaarten en opgelopen blessures. Het scorebord is alleen te bekijken voor (Premium)Seizoenskaarthouders.

Om de gedetailleerde wedstrijdstatistieken te bekijken van alle andere wedstrijden in je competitie klik je op de score van de gewenste wedstrijd, om zo de statistieken te bekijken en de informatie te tonen. Tip: de managernaam van het team wordt getoond wanneer je op een teamnaam blijft staan (als dit team niet door de computer gemanaged wordt).

Wedstrijdstatistieken

Bij de zogenaamde Wedstrijdstatistieken kan je veel informatie terugvinden. Zo zie je welke manager welk team managed, welke formaties werden gebruikt, hoeveel doelpogingen er plaatsvonden en hoeveel daarvan, procentueel uitgedrukt in precisie, slaagden.
Ook het aantal overtredingen wordt vermeld, evenals het aantal kaarten er aan beide zijden werden uitgedeeld en het balbezit. Tot slot nog de hoeveelheid corners die werden bemachtigd en als laatste hoe de veldverhouding was.

Beoordelingen

Onder deze statistieken vind je de Beoordelingen van de spelers (alleen spelers die in de basis stonden krijgen een cijfer), uitgedrukt in een rapportcijfer. Onder de beoordelingen staat de Man of the Match, de matchwinner.
Je kan ook de beoordelingen van de afgelopen wedstrijden zien dat gaat via spelers > beoordelingen.

De uitslagen worden elke nacht na 0:00 berekend door de OSM Engine en zijn gewoonlijk afgerond om 3.00.

Externe Links

Uitslagen