Transfers

Uit OSMWiki

Op de Transfers-pagina krijg je alle informatie te zien die betrekking hebben op de transfers van jouw eigen team en de transfers die gemaakt zijn door andere managers in jou competitie.

de transferlijst is een lijst waar je spelers kan kopen en verkopen.

Team-transfers

Op deze pagina zie je elke transfer die gemaakt is bij jouw eigen team. Je kunt hier ook zien door welke clubs jouw spelers gekocht zijn en voor welk bedrag dat was.

Onderin bij Transferstatistieken staat hoeveel spelers je gekocht en verkocht hebt en kun je het saldo zien van je transfers. Dat wil zeggen dat je kan zien of je meer hebt ontvangen aan transfers of meer hebt betaald aan nieuwe versterkingen.

Linksboven kun je ook een ander team kiezen om de transfers van te bekijken.

Er is nu ook de optie om te filteren op transfers van binnen- en buiten de competitie. Handig om cheaters op te sporen en om meer inzicht te krijgen in welke spelers er verhandeld zijn.


Competitietransfers

Op deze pagina zie je elke transfer die is gemaakt in je competitie, geordend per week. Aan de linkerkant van de pagina kan je elke week inzien (nb: week 0 staat voor de voorbereidingsdagen). Spelers die zijn aangekocht door teams in jouw competitie zijn aanklikbaar. Ook zie je de (huidige) waarde van de speler, vóór het bedrag waarvoor hij ge- of verkocht is. Ook hier is de 10% voor de spelersmakelaar er nog niet afgetrokken.

Bij de laatste update is Transfers verschoven naar 'Spelers'

Computertransfers

Het kopen en verkopen van spelers is een van de leukste dingen van OSM. Vanaf nu is het nog leuker door computer transfers.

De computermanagers zijn een stuk slimmer geworden. Wanneer een computermanager op zoek is naar een versterking, dan kan hij een bod doen op spelers uit dezelfde competitie. Reken er maar op dat jouw sterspeler bij een hoop teams in de belangstelling staat!

Zoals gewoonlijk kun je een bod van de computer accepteren, afwijzen, of onderhandelen over de prijs. Reageer zo snel als je kan, want de computer zal een bod na drie dagen weer intrekken. Hou OSM ook goed in de gaten, want de computer kan op elk tijdstip een bod uitbrengen.

Ook kun je nu zelf een bod uitbrengen op de spelers van een computer team. De computer kan het bod accepteren, afwijzen of proberen te onderhandelen over de transfersom. Ga er niet van uit dat de computer zijn spelers voor een prikkie zal wegdoen, maar het is duidelijk dat je door deze nieuwe feature een hoop aantrekkelijke deals kan sluiten.

Externe Links