Social Media

Uit OSMWiki

OSM is een sociaal spel en daarmee uitermate geschikt voor Facebook. We zijn daarom trots de volledig functionele Facebook versie van OSM te hebben.

Voor bestaande managers is er weinig nieuws onder zon, behalve dat je in Facebook makkelijker je vrienden kunt uitnodigen en dat ze zien waar je mee bezig bent. Daardoor wordt het opzetten van een eigen competitie veel makkelijker.

Je kunt overigens als je al een account hebt op OSM ook via Facebook spelen. Hiervoor moet je dan wel eerst je Facebook account aan OSM koppelen. Dit kun je doen via de homepage. Daar staat in het groot aangegeven: facebook login. Als je daarop klikt wijst het zich vanzelf.

Verder zal Facebook vooral nieuwe managers aanspreken die OSM nog niet kennen. Via vrienden zullen zij sneller vertrouwd raken met het dagelijks managen van hun team.

Je kan daarnaast ook je uitslag delen met al je vrienden. Dit kan je doen via Facebook, Hyves of Twitter. Keus genoeg dus.

Eerst was het ook mogelijk om je account aan Twitter of Hyves te koppelen. Dit is er echter na een bepaalde periode weer vanaf gehaald. Reden hiervoor is dat het té weinig werd gebruikt. Je uitslag delen via Hyves of Twitter is nog wel gewoon mogelijk.