Macca0737

Uit OSMWiki

Huidige Avatar

Macca0737 is de managernaam van Patrick in het spel Online Soccer Manager.

Over deze manager

Patrick was sinds de oprichting op 25 januari 2008 crewbeheer van de crew The Fighters. Deze crew is ooit begonnen onder de naam The Red Army. Nadat een aantal managers uit de crew gingen kwam het crewbeheerderschap bij Patrick terecht. Vervolgens zocht hij geschikte managers voor de crew en werd de naam omgedoopt tot The Fighters. In maart 2013 maakte hij de overstap naar de OSM Striker Ultras.

Eind 2009 was Patrick de grote drijfveer achter de Crewquiz die door The Fighters werd georganiseerd. Mede hierdoor werd de organisatie van de quiz tot een goed einde gebracht en mochten The Fighters 3 crewpunten bijschrijven bij hun totaal.

Op 17 juni 2011 is hij toegetreden tot de OSM Staff door zijn benoeming als lid van de Crew Staff.

Patrick speelt regelmatig mee in de crewcompetities van Kanarifuglene.

Clubs

Zoals uit het profiel duidelijk wordt, is Patrick een groot fan van Manchester United. Zijn eerste shirt kreeg hij in 1993 tijdens het seizoen dat United voor het eerst sinds 26 jaar weer eens kampioen werd. Ryan Giggs was toen al zijn favo speler.

In Nederland is Patrick fan van FC Groningen. De liefde voor de FC gaat niet zo ver als die van United, maar fan is hij wel. De keuze voor FC Groningen heeft te maken met het feit dat Patrick in de provincie Groningen geboren is.

Zie ook