Trainingskamp

Uit OSMWiki

Versie door ZRensen (overleg | bijdragen) op 21 aug 2015 om 14:48
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Doerak als coach
Doerak als coach

Met een trainingskamp kun je je spelers extra op scherp zetten voor de volgende wedstrijd. Ze worden sterk gemotiveerd. Je hebt op deze manier een veel grotere kans om te winnen.

Trainingskampen kosten geld en kunnen maar een beperkt aantal malen per seizoen worden gebruikt:

De manager die een trainingskamp tegen krijgt, krijgt een mededeling bij de gebeurtenissen dat jij een trainingskamp hebt ingezet. Indien je niet wilt dat hij/zij gewaarschuwd wordt, kun je een besloten training inzetten. Dit wordt door meer ervaren managers veel gedaan. Een trainingskamp werkt meestal het beste bij thuiswedstrijden. Het slimste is dus om allereerst een besloten training in te zetten en vervolgens pas een trainingskamp. Echter kun je de besloten training ook als tactisch punt gebruiken. Het is niet slim om eerst een trainingskamp in te zetten en vervolgens een besloten training. Je tegenstander heeft op dat moment al de melding binnen dat hij/zij een TK tegen krijgt.

Als je competitie is afgelopen, zie je op het startpunt de managerlijst. Deze is aangevuld met het aantal trainingskampen (de kolom TK), dat de desbetreffende manager tegen heeft gehad. Klik je op dat getal, dan kun je zelfs zien in welke wedstrijden en tegen welke tegenstander dat was. Je kunt ook tijdens de lopende competitie zien wanneer er een trainingskamp is ingezet. Dit kun je zien bij uitslagen en daarnaast ook bij je wedstrijdschema.


Externe Links

Trainingskamp

Besloten training