Sponsors

Uit OSMWiki

Versie door Fldc2500 (overleg | bijdragen) op 7 okt 2013 om 17:27 (→‎Shirtsponsor)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Het is mogelijk om vier contracten af te sluiten met sponsors voor reclameborden rond het speelveld. Het aantal beschikbare contracten en de hoogte van de bedragen zijn afhankelijk van de prestaties van je team. Je ziet de beschikbare contacten met daarbij de hoogte en de duur van het contract. Het contract geldt alleen voor je thuiswedstrijden. Let op: als je een contract afsluit voor 3 weken afsluit dan krijg je het vermelde bedrag dus 3 keer.

Hoe meer je wint, hoe meer geld je aangeboden krijgt. Let op, sponsoropties worden enkel gebruikt als je een thuiswedstrijd speelt, je ontvangt dus geen geld als je een uitwedstrijd speelt en er is dus ook geen sponsorweek voorbij.

Shirtsponsor

Kies nu een shirtsponsor voor op het tricot van je team en ontvang dagelijks meer inkomsten. Managers kunnen vanaf vandaag een keuze maken uit diverse shirtsponsors op de sponsor pagina, waar je ook de stadionsponsors te kiezen zijn. ok

De shirtsponsor zal elke speelronde een bedrag betalen, dat oploopt wanneer je regelmatig inlogt. Dit heet de login-streak.

Bij het kiezen van een shirtsponsor kun je bepalen tot hoe ver je de maximale login-streak wilt laten oplopen. Hierbij geldt: des te langer de streak, des te meer je uiteindelijk kunt verdienen. Je verdient het meeste op de laatste dag van de streak.

Maar let op: wanneer je tussentijds een dag niet in kunt loggen, vervalt dit voordeel en wordt het een nadeel! Maak dus een realistische schatting van je mogelijkheid om elke dag in te loggen en kies niet zomaar voor het hoogste bedrag.

Wanneer je een shirtsponsor gekozen hebt, krijg je elke dag op het startpunt te zien hoe ver je bent met je login-streak en hoeveel geld dit je heeft opgeleverd. Actieve managers worden dus extra beloond. Je kunt op elk gewenst moment een nieuw contract afsluiten met een andere shirtsponsor. Je login-streak zal dan echter wel weer vanaf nul beginnen. Deze update is mogelijk vanaf 07-10-2013