Doerak

Uit OSMWiki

(Doorverwezen vanaf Mascotte)

Overzicht

Doerak is de mascotte van Online Soccer Manager.


Biografie

Doerak werd op 18 april 1982 gevonden op een verlaten voetbalveldje. Er is zeer weinig bekend over zijn verleden. Hij was ter vondeling gelegd met een blauw-geel t-shirt en kapotte blauwe schoentjes. Naast hem lag een voetbal, en hoewel Doerak nog maar slechts een baby was begon hij al tegen het balletje aan te trappen.

Doerak werd ontdekt door de materiaalman van voetbalclub LHGT (Lange Halen Gauw Thuis), genaamd Traceros. Deze Traceros was een echte goeroe en een voetbaldier pur sang. Hij besloot de verzorging van het schoffie op zich te nemen.

De combinatie van het aangeboren talent en zijn pittoreske leefomgeving zorgde ervoor dat Doerak zich binnen de kortste keren ontwikkelde tot de local hero van de provincie.

Naast zijn technische en fysieke kwaliteiten beschikte Doerak bovenal over een uitzonderlijk spelinzicht wat zich op latere leeftijd vertaalde in vele aansprekende successen als trainer op lokaal en provinciaal niveau.

Op 25 november 2002 kreeg Doerak van het internetspel Online Soccer Manager een lucratief contract aangeboden om de participerende managers met raad en daad terzijde te staan. Deze kans was een droom die uitkwam: Doerak verwierf met deze stap landelijke bekendheid en is nog altijd dé mascotte van OSM.

Historie

Doerak ontwikkelde zich snel maar net als alle andere pasgeboren moet je ergens beginnen. Augustus 1984, De voetbal van Doerak is afgepakt en hij kreeg er een rammelaar voor in de plaats. Maar volgens mij heeft hij liever zijn voetbal terug!

Al snel maakte de luier plaats voor een echt voetbalshirt en in 2002 begon hij zijn carrière bij Onlinesoccermanager.nl.

Voordat Doerak bij OSM aan de slag kon moest hij wel eerst een zeer zware medische keuring doorstaan. En daar bleek wel uit wat een humor Doerak had. Want de dag van de keuring kwam Doerak verkleed als arts en zijn medische diploma in de hand, hij was er duidelijk klaar voor om medisch gekeurd te worden!

Doerak kwam positief uit de medische keuring. Het enige wat op z'n minst opmerkelijk te noemen valt was zijn botstructuur. Op de rontgenfoto's bleek dat Doerak wat eigenaardig in elkaar zit. Dit weerhield hem er niet van zijn werk bij OSM te doen en gelukkig maar. De doktoren gaven ook aan dat het geen risico's met zich meebrengt voor de korte of lange termijn.


Fanpage

Op de fanpage van Doerak vind je o.a.:

  • Verkooppunten kalender
  • Nieuwe voetbalspelletjes
  • Doerak nieuws
  • Fun sectie

Doerak Knuffel

De bekende mascotte van OSM is nu verkrijgbaar als prachtige pluche knuffel. Kies bij je volgende bestelling van seizoenskaarten of premium seizoenskaarten voor de optie om een Doerak knuffel thuisbezorgd te krijgen!

Welk scherm van OSM je ook opent, de mascotte Doerak is altijd links boven in beeld te vinden met zijn onafscheidelijke voetbal onder de arm. Door deze aanwezigheid heeft Doerak de nodige bekendheid verworven.

Met enige regelmaat is ons gevraagd of we van deze bekende voetbalvriend een knuffel konden maken. Dit jaar hebben we aan die wens voldaan. Ruim op tijd voor Sinterklaas en kerst is de Doerak knuffel exclusief verkrijgbaar bij bestellingen van seizoenskaarten en premium seizoenskaarten.


De knuffel heeft de volgende eigenschappen. - kindvriendelijk, voldoet aan alle normen; - echte noppen onder zijn schoenen; - 20 centimeter hoog; - hoge kwaliteit; - gelimiteerde oplage (op=op); - geen logo's of tekst op de knuffel zelf; - uniek voor OSM, nergens anders verkrijgbaar; - korting op de prijs van (€18,95) bij een seizoenskaart bestelling; - brengt 60% meer geluk!


Ga om te bestellen in het menu naar: Manager -> Seizoenskaarten -> Bestellen

Kies voor een optie met Doerak knuffel. Bij 578 seizoenskaartdagen of 374 premium seizoenskaartdagen voor €29,99, kun je nu voor €8,99 Doerak al thuisgestuurd krijgen. Bestel je in één keer 574 premium speeldagen, dan ligt hij al voor €6,99 op je deurmat. Zonder extra verzendkosten. De knuffel wordt geleverd binnen 5 werkdagen.

Bestel nu dit unieke collector's item!


Verwijzingen